שאלת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלת מוקפאים
    אני :)
    15/03/2015

שלום, עברתי לידה שקטה לפני חודשיים וחזרתי לטיפולים עם כל הקושי וכל הכאב שבדבר. יש לי שלושה מוקפאים בלסטו' שמחולקים לשני מבחנות 2 ו-1 התחלתי להזריק פיורוגון לפני 4 ימים כיוון שאני לא מבייצת עצמוני אי אפשר להחזיר על בסיס טבעי.
    לפי התייעצות עם הרופא אני מחזירה עובר אחד כי אני אחרי 3 הפלות והמטרה היא לא להביא להפלה נוספת כיוון שזה הריון בסיכון גבוהה במידה ויתפס תאומים. השאלה שלי היא כזאת:
    האם מפשירים את השלושת העוברים בשביל להחזיר עובר 1? או שמפשירים רק את הבודד? והאם יש סיכוי שהעובר בכלל לא ישרוד הפשרה ולא יהיה מה להחזיר? איך זה הולך? פעם ראשונה שאני מחזירה מוקפא ואשמח לקצת מידע. ודרך אגב אני עושה את ההחזרה באסותא רמת החייל.
    תודה רבה ושיהיה שבוע טוב מלא בבשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אני :)
    15/03/2015

בבקשה שמישהו יענה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/03/2015

קודם כל לא חייבים לקחת זריקות לביוץ אלא יש מה שנקרא -מחזור תחליפי -שבו לוקחים רק כדורים בלי זריקות להחזרת מוקפאים .
    לא ברור מדוע הרופא שלך בחר בדרך זו.
    לגבי הפשרה, אם את לא רוצה תאומים אז מפשירים קודם אתהבודד ואם הוא טוב אז מחזירים ואם הוא לא טוב מפשירים את המבחנה השניה ונוהגים לפי תוצאות ההפשרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו