לחוצה ופוחדת..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחוצה ופוחדת..
    חסוי
    15/03/2015

היי אני כרגע בשבוע 22 וכמה ימים. לפני שלושה ימים עשיתי סקירה מאוחרת והכל היה בסדר ברוך השם. זה הריון ראשון אחרי הפריה בגלל בעיית זרע אצל בעלי. אנחנו בני 26 בריאים ברוך השם. אני כל כך מפחדת שחס וחלילה משו ישתבש. אני כל הזמן קוראת דברים שממש מלחיצים אבל אני לא יכולה להמנע מהפחד הזה. מה הסיכויים שבעזרת השם אלד ילד בריא ושלם בסוף ? כל הבדיקות כולל בדיקות דם הכל יצא תקין עד עכשיו. איך יודעים אם חס וחלילה משו פתאום לא בסדר עם העובר? יש לי תור לרופא שלי כל 4 שבועות בערך.האם זה בסדר ולא יותר מידי זמן?.ומה הסיכויים שהכל ימשיך להיות.בסדר? אשמח למענה לכל התשובות כי אני ממש בחששות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה ופוחדת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קטן

חסוי
    16/03/2015

אני עדיין לא מרגישה כל כך תנועות אבל ביום חמישי בסקירה ראו.שהוא זז והכל בסדר. אז איך יודעים שבאמת הכל.בסדר עד שהולכים לרופא כל כמה שבועות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קטן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/03/2015

את התנועות מתחילים ,לאט לאט להרגיש, ואחרי הלידה תרגישי כל יום והרבה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה ופוחדת.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/03/2015

הכל יהיה בסדר ואת צריכה ,או ל"צאת" לבד מהפחדים שלך או לדבר עם הפסיכולוגית, שתרגיע אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו