גידול עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גידול עוברים
    נעמה
    16/03/2015

שלום,
    יש לי עוברים שהוקפאו ביום שלישי. שניים מהם באיכות ab הופשרו ולא הצליחו להתפתח לבלסטוציסט. האם זה אומר שהעוברים לא טובים בגלל בעיה באיכות הביצית או בעית זרע לבעלי יש בעיה במבנה הזרע. האם עדיף לעוברים שהופשרו לגדול ברחם או שכן כדאי לנסות לגדל לבלסטוציסט?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/03/2015

התפתחות העובר לבלסטוציסט מעידה על איכות עוברית טובה יותר,איכות העוברנקבעת הן בגלל הביצית או הזרע.בכל מקרה לעובר יש סיכוי טוב יותר להתפתח לבלסטוציסט בסביבת הרחם,כך שעוברים שאיכותם אינה אופטימלית רצוי להחזירם ביום הפשרתם ולא לנסות לגדלם לבלסטוציסטים,הסיכוי להתפתחותם ברחם טובה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

נעמה
    17/03/2015

היו לי עוברים ab שמונה תאים שהופשרו לאחר שהוקפאו ביום השלישי וההתפתחות שלהם נעצרה. זה שהם לא התפתחו עלול להעיד על איכות דפוקה שלהם מהחינה גנטית? יש לי ברקע מחלת כליות ואני חוששת שאולי זה פוגע באיכות שלהם(בת 32(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה לשאלתי הנוספת...

נעמה
    17/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה לשאלתי הנוספת... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/03/2015

האפשרות קיימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו