מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' אשכנזיאור17/03/2015
אני בת 43 שנתיים בטיפולים מתוך 10 טיפולים היו 7 החזרות (ב-3 טיפולים פעם לא היו הפריות פעם לא היו ביציות בזקיקים ופעם הרסו לי את הביציות במעבדה והודו בכך) מתוך ה-7 החזרות היו 3 הריונות , בשני ההריונות הראשונים פעם תאומים ופעם עובר אחד נצפה דופק עד שבוע 8 ואז פסק .לפני כחודש שוב היה הריון כנראה כימי או שנפל ממש מהר אך לא ראיתי שק הריון ודופק.
לציין כי בטיפול האחרון שאבו 10 ביציות 6 הופרו ,2 לא שרדו שניים הוחזרו ביום הרביעי ושניים הוקפאו.
אחרי ההפלה השניה עשו לי היסטרוסקופיה שיצאה תקינה ובדיקות לקרישיות יתר (בדיקות רגילות) הבנתי שיש בדיקות מיוחדות לקרישיות בהריון האם זה נכון?
הפרופ' הפרטי שטיפל בי טען לאורך כל הדרך כי הגיל שלי זאת הסיבה להפלות.
לפני חודשיים עברתי לטפל ביחידה בבית חולים ציבורי גדול. העוברים האחרונים נבדקו באמבריוסקופ ..ודרך אגב זאת הפעם הראשונה שיש לי מוקפאים.(טיפול ראשון ביחידה).
אני מרגישה שמפספסים אצלי משהו והכי נוח להגיד שזה הגיל שלי כי אני כן מייצרת עוברים והם כן משתרשים.
יש לי שיחה עם הפרופ' שמנהל את היחידה בעוד שבוע לגבי ה"מצב".
האם תוכל לכוון אותי מה ניתן לבדוק? איזה בדיקות לקרישיות יתר יש? נאמר לי כי אפשר לעשות צ'יפ גנטי כיצד נעשה הצ'יפ הגנטי? איזה בדיקות עליי לעשות?
מדוע העוברים כן משתרשים אם הם לא טובים?
חבל לי להחזיר את העוברים מבלי לעשות בירור מקיף.
תודה מראש וסליחה על אורך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור17/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2015לאור ריבוי הנסיונות וההפלות שעברת יהיה טעם לבצע בדיקה טרום השרשתית של העוברים(PGS) לפני החזרתם לרחם,וזאת במיוחד לאור העובדה שהטיפולים הניבו מספר גבוה של עוברים-ההליך יאפשר בחירת עוברים עם מטען גנטי תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)