שאלה לפרופ' אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' אשכנזי
    אור
    17/03/2015

אני בת 43 שנתיים בטיפולים מתוך 10 טיפולים היו 7 החזרות (ב-3 טיפולים פעם לא היו הפריות פעם לא היו ביציות בזקיקים ופעם הרסו לי את הביציות במעבדה והודו בכך) מתוך ה-7 החזרות היו 3 הריונות , בשני ההריונות הראשונים פעם תאומים ופעם עובר אחד נצפה דופק עד שבוע 8 ואז פסק .לפני כחודש שוב היה הריון כנראה כימי או שנפל ממש מהר אך לא ראיתי שק הריון ודופק.
    לציין כי בטיפול האחרון שאבו 10 ביציות 6 הופרו ,2 לא שרדו שניים הוחזרו ביום הרביעי ושניים הוקפאו.
    אחרי ההפלה השניה עשו לי היסטרוסקופיה שיצאה תקינה ובדיקות לקרישיות יתר (בדיקות רגילות) הבנתי שיש בדיקות מיוחדות לקרישיות בהריון האם זה נכון?
    הפרופ' הפרטי שטיפל בי טען לאורך כל הדרך כי הגיל שלי זאת הסיבה להפלות.
    לפני חודשיים עברתי לטפל ביחידה בבית חולים ציבורי גדול. העוברים האחרונים נבדקו באמבריוסקופ ..ודרך אגב זאת הפעם הראשונה שיש לי מוקפאים.(טיפול ראשון ביחידה).
    אני מרגישה שמפספסים אצלי משהו והכי נוח להגיד שזה הגיל שלי כי אני כן מייצרת עוברים והם כן משתרשים.
    יש לי שיחה עם הפרופ' שמנהל את היחידה בעוד שבוע לגבי ה"מצב".
    האם תוכל לכוון אותי מה ניתן לבדוק? איזה בדיקות לקרישיות יתר יש? נאמר לי כי אפשר לעשות צ'יפ גנטי כיצד נעשה הצ'יפ הגנטי? איזה בדיקות עליי לעשות?
    מדוע העוברים כן משתרשים אם הם לא טובים?
    חבל לי להחזיר את העוברים מבלי לעשות בירור מקיף.
    תודה מראש וסליחה על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' אשכנזי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אור
    17/03/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/03/2015

לאור ריבוי הנסיונות וההפלות שעברת יהיה טעם לבצע בדיקה טרום השרשתית של העוברים(PGS) לפני החזרתם לרחם,וזאת במיוחד לאור העובדה שהטיפולים הניבו מספר גבוה של עוברים-ההליך יאפשר בחירת עוברים עם מטען גנטי תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו