ביוץ ביום שישי והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ביום שישי והזרעה
    אורית צפרן
    17/03/2015

שלום וברכה
    בחודש שעבר עשיתי הזרעה ראשונה ב23 לפברואר שהיה היום ה 15 למחזור , אחריי שלפי מעקב זקיקים ביום לפניי ( יום 14 ) , הרופא שלי שלח אותי למחרת להזרעה ללא הזרקת אוביטרל , לאחר מכן ריבלתי ווסת ב 7/3 , ואתמול ב16/3 התחלתי שוב מעקב זקיקים ( יום 10 ).
    לפי US ובדיקות דם , ומהכירות איתי והמחזור הקודם , האחיות והרופא המטפל ביקשו ממני לחזור למעקב ביום חמישי שיהיה היום ה13 , הם חושבים שאמורה לבייץ ביום ה14 .
    מכאן יש כמה שאלות שמדאיגות :
    1. ככל הידוע ליב נק הזרע בהר הצופים לא פעיל ביום שישי , ולכן אפשר לבקש שיכינו מנה להזרעה רק ביום ראשון .האם אני לא מפספסת ככה ?
    2. האם לא כדאי בחמישי בבוקר ( במידה ויש ביוץ רק לפי US / לקראת ) לבקש שיכינו מנה ולעשות הזרעה / לעשות בחמישי וגם בראשון ? ( עד שמתקבלות תשובות של דם זה מאוחר מידי .
    3. האם לא כדאי הפעם לערב אוביטרל , ומתי ?
    מודאגת מאוד ואשמח לתשובה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ביום שישי והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ ביום שישי והזרעה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    17/03/2015

באם יש חשש שתפספסי את ההזרעה היות והביוץ יתרחש בסוף שבוע, ניתן בהחלט לתזמן את הביוץ בעזרת אוביטרל, ובתלות בזקיק המתפתח להשתדל ולבצע את הפעולה ביום חמישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו