מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך זה יתכןנטע22/03/2015
שלום רב,
שאלה לי.. ידוע לי שמחזור מגיע לאחר כשבועיים מיום הביוץ, במידה ולא נקלט הריון כמובן..
איך זה יתכן שעברו יותר משבועיים מיום שבייצתי (ביום ה-13-14 למחזור ) ועדיין לא הגיע המחזור?
בדיקת BETA יצאה שלילית.. ולא עשיתי אותה מוקדם מידי.. עשיתי אותה ביום ה-36 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
אני22/03/2015אם הבדיקות בהודעה למעלה הן שלך ?
האם נלקחו באותו יום של הבטא ?
אם כן ..אז זה לא פרופיל הורמונלי .
פרופיל מבצעים ביום 2-5 למחזור .
לפי הערכים שלך את ממש רחוקה מהימים הראשונים של המחזור .
ערכים מתאימים יותר לימים אחרי ביוץ .
את לא קבלת עדיין כי ההורמונים שלך גבוהים .דימום יתחיל רק כאשר הם יורדים .
( תעשי עוד בדיקת הריון ..ההורמונים שלך חשודים ;-) )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע22/03/2015תודה לך.. קיבלתי תוצאת בטא שלילית...זה מוזר ממאוד.. אני לא מבינה..
אני מרגישה כאבי בטן כמו שיש לפני מחזור שבאים והולכים אבל הוא לא מגיע והרופא אמר שגם בהריון יש כאבים דומים לאלה של המחזור..
וכפי הנראה כמו שאת אומרת אני לא קרובה לקבל בגלל הערכים הגבוהים..אז מה קורה כאן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להמשך
נטע22/03/2015הביוץ שלי היה לפני שלושה שבועות!
מחזור צריך להגיע אחרי שבועיים אם אין הריון נכון?
אולי יש סיבה אחרת שמעכבת את המחזור? או שכדאי לבצע שוב בטא?, למרות שלא ביצעתי אותה מוקדם מידי, שאם כן היה ניתן להגיד לעשות שוב יותר מאוחר.. כי ההורמון לא מתגלה בזמן מוקדם מידי..אבל לא, 3 שבועות אחרי ביוץ צריכים כבר לגלות את ההורמון אם זה הריון!
לא יודעתתתת..לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך זה יתכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015אי קבלת מחזור למרות תשובה שלילית,יכול לנבוע מפעילות עודפת של הגופיף הצהוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)