החזרת עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים
    ורדית
    23/03/2015

היי השבוע ב"ה אני אמורה להחזיר מוקפאים. אני רוצה ב"ה ילד 1 מהטיפול הנוכחי כעת, אך יחד עם זאת רוצה להגדיל את הסיכוי להריון אז אני מחליטה להחזיר 2 עוברים מוקפאים בני 3 ימים.
    טיפול 1 הוחזר בלוציסט טרי ונכשל. כעת יש עוד 3 בלוצסטים מוקפאים ו5 עוברים בני 3 ימים .

שאלתי היא כזו במידה ויקלטו 2 העוברים, האם ניתן לעשות דילול מ2 עוברים לעובר 1? באיזה שבוע זה מתבצע? והאם הסיכון לאבד את ההריון כה גדול?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רופאה, אבל "סתם" הצעה

אני
    23/03/2015

אם את לא מוכנה ללדת תאומים, תחזירי עובר אחד.
    עברתי דילול בשבוע 16 בגלל בעיה גנטית שהתגלתה בעובר.
    יש סכנה לפגיעה גם בעובר הבריא ולאיבוד כל ההריון, התהליך לא קל נפשית, את בעצם מוותרת על עובר אחד שגדל בתוכך, אם את עושה דילול בשלב מוקדם זה עדיין לפני כל הבדיקות ככה שאת לא יודעת אם את מדללת עובר בריא או חולה, אם את מחכה למי שפיר/סיסי שיליה את מגיעה כבר לשלב יותר מתקדם ואז הסכנה לאיבוד של כל ההריון עולה, וזה גם אחרי שכבר נקשרים להריון.
    מנסיון- זה לא תענוג וזה לא משהו שמקלים בו ראש.
    תחזירי עובר אחד.
    מבינה את הצורך לחסוך טיפולים, גם אני עברתי IVF ויודעת במה זה כרוך אבל זה לא מומלץ
    סתם עצה מאחת שעברה את זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה-הנחיות

אוראל
    23/03/2015

פרופסור לאחר החזרת עוברים יש הנחיות מיוחדות? מבחינת לנוח לישון לשכב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למטופלת

אוראל
    23/03/2015

את עברת דילול מ2 ל1 והכול היה טוב ברוך השם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל עבר בשלום

אני
    24/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/03/2015

צריכה להיות סיבה טובה מאוד כדי להפחית היריון תאומים להיריון יחיד,אם כי זה אפשרי,ההפחתה נעשית לקראת סוף הטרימסטר הראשון,שניתן לבצע הערכה מוקדת של תקינות העובר(שקיפות עורפית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו