בוקר טוב יש לי כמה שאלות...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יש לי כמה שאלות...
    אני :)
    23/03/2015

מחר לראשונה אני עוברת חזרה של בלסטו' מוקפאים ורציתי לדעת אם אפשר לקיים היום יחסים כי עד כה נזהרתי אבל אני יודעת שאחרי החזרה לא ניתן 5 ימים לקיים לכן אני שואלת. שאלת נוספת לאחר החזרה טפשר לחזור לעבודה או שמומלץ להיות במנוחה על מנת שהעוברים ישתרשרו? ושאלה אחרונה טיפול שעבר אי וי אף ראשון החזרתי בלסטו אחד טרי שנקלט והסתיים לצערי בהפלה האיכות של בלסטו מוקפא ושל טרי זה אותו דבר או שמוקפא פחות איכןתי? תודה מראש על התשובות רופאים יקרים ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יש לי כמה שאלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יש לי כמה שאלות... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/03/2015

1.ניתן לקיים יחסים במועד שצוין
    2.אין בעיה עם החזרה לעבודה
    3.באופן כללי עובר טרי עדיף על פני קפוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין עובר טרי למוקפא?

אני :)
    23/03/2015

במה עובר טרי יותר טוב ממוקפא? ואם אני מחזירה 2 עוברים בלסטו' מוקפאים יש סיכוי טוב להשגת ההריון? יש לציין שבטיפול היחיד שעברתי נקלטתי להריון מבלסטו' פשוט נשארו לי מוקפאים ואני רוצה להשתמש בהם. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין עובר טרי למוקפא? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/03/2015

בעת ההקפאה יתכנו נזקים מיקרוסקופים לתאים שנמצאו בשלבי חלוקה בטרם ההקפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו