אסטרדיול גבוה בתחילת מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרדיול גבוה בתחילת מחזור
    ורד
    23/03/2015

צהריים טובים
    אחרי סבב הזרעה רביעית עם פיוריגון ואוביטרל, יום 14 להזרעה בטא שלילית עם אסטרדיול 258, פרוגסטרון-48.4 (בשל תמיכה), lh-5.10 ו-fsh-6.40.
    בשל חשד לפטריה ודלקת שתן בוצע אתמול אולטרסאונד והרופא שאל אם הרירית שלי הייתה מעובה ולא הסביר מה הוא רואה אם בכלל, בדיקה בייתית להריון יצאה חיובית, היום בוצעו בדיקות דם חוזרות:
    אסטרדיול-621
    פרוגרסטרון - 2.3
    Lh - 2.80
    בטא שלילית (קטן מחמש)
    ברור שאני לא בהריון אבל על מה מצביע האסטרדיול הגבוה? בדרך כלל האסטרדיול שלי ממש נמוך ועומד על 200-150 (רזרבה גבולית ושלב פוליקולרי קצר יחסית מבייצת ביום 10-11).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד משהו קטן

ורד
    23/03/2015

היום בארבע וחצי בבוקר התחיל דימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרדיול גבוה בתחילת מחזור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/03/2015

הכול נובע מהשפעת הטיפול התמיכתי שניתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח פרופיל הורמונלי

אוריה דיין
    01/04/2015

שלום.

אני כיום בת 45, היות ולמרות גילי ניסיתי להכנס להריון,ערכתי בדיקת דם ע"פ הפניית רופא הפוריות,לפני זריקת אוביטרול יום לפני ההזרעה. השאלה שלי האם הערכים נורמליים? או שהאסטרדיול גבוה מידי?: .

estrdiol-733- progeserone - ,<2 lh - 5.80

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח פרופיל הורמונלי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/04/2015

הערכים צקינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו