מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות דחופהרוני24/03/2015
שלום
אני בשבוע6+1. ביום שבת הייתה מעט הפרשה חומה בשירותים ולא על התחתונים
היום שוב רק שהפעם על התחתונים הפרשה חומה שמלווה בכאבים עמומים בבטן.
הרופא שלי בחול אז פניתי לרופא נשים שאני לא מכירה לבדיקה.
נצפה עובר ודופק ואמרה שזה נקרא הפלה מאיימת.אני מאוד לחוצה מה זה אומר?
הביאה לי נרות פעמיים ביום אנדומטרין.
האם זה מסוכן לעובר?ומה ההמלצות בנידון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/03/2015הפלה מאיימת הוא מצב של דימום או. הפרשה דמית בתחילת הריון. במקרה זה הסיכון להפלה הוא 10-15 אחוזים. אנדומטרין הוא תכשיר פרוגסטרון. מטרתו לעזור לגופים הצהוב לייצר פרוגסטרון עד שנשלחה תעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRh
רוני25/03/2015האם העובדה שיש לי rh שלילי ולבעלי חיובי.
מסוכנת במצב של הפלה מאיימת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה דחוף
רוני25/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה דחוף - תגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRh - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/03/2015אין לכך השפעה כעת, אך עלייך להוועץ עם הרופא המטפל לגבי צורך באנטי D.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה בבקשה
רוני25/03/2015תודה על המענה המהיר- זה מאוד עוזר.
יש לי כאב בגב תחתון די חזק וההפרשות החומות התעצמו מאתמול
אחרי שאתמול והיום שמתי טבליה של אנדומטריו.
אחרי כמה זמן הדימום אמור להיספג או להיפסק?
אני שוכבת במיטה אחרי שהאבחנה הנוראית של הפלה מאיימת ניתנה אתמול בערב.
הרופאה אמרה שזה דימום למרות שאני רואה הפרשה וטיפות חומות?מה ההבדל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה-אנדומטרין
רוני25/03/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה בבקשה-אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/03/2015בשלב זה כל עוד נמשכת ההפרשה החומה(שמקורה מדימום ממקור הריוני)עלייך להמשיך בתמיכה ויתכן שיהיה מרום להוסיף זריקות גסטון במשך מספר ימים עד שול הסערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)