Ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Ivf
    גולי
    24/03/2015

ערב טוב, חדשה כאן ויש לי מספר שאלות... קיבלתי אישור לביצוע ivf לאחר שהזרעה אחת לא צלחה. אני סובלת מרזרבה שחלתית נמוכה . יש לי ביטוח בריאות פרטי ומאחר ואני ״טירונית״ בתחום אשמח לקבל חוות דעת על העדיפויות של ביצוע דרך קופת חולים(הרופא באמת מקסים) אבל באמת שלא יודעת על רמת המקצועיות שלו.... מה כולל ההליך? איפה הכי כדאי מבחינת בתי חולים לעשות את ההפריה? ובכלל אשמח לקבל כל טיפת הסבר על התהליך כדי לפזר קצת את הערפל שיש לי בנושא... כל מידע יסייע לי... גם על הסבירות להריון מרובה עוברים בתהליכי הפרייה
    תודה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/03/2015

הפריה חוץ גופית (In Vitro Fertilization - IVF) אשר ידועה גם בשמות: "הפריה מלאכותית" ו"הפריית מבחנה", הינה אחד מן הטיפולים השכיחים ביותר בקרב טיפולי הפוריות המתקדמים. ההפריה החוץ גופית היא טכניקת טיפולי הפריון השכיחה ביותר בעידן המודרני.
    בתהליך ההפריה החוץ גופית מתקיימת פגישה יזומה בין הביצית לזרעון בתנאי מעבדה, כאלטרנטיבה למקום המפגש הטבעי שלהם – החצוצרה בגוף האישה. במסגרת טיפול הפוריות מבצעים שאיבת ביציות מגוף האישה, איחוד עם תאי הזרע והפריה בתנאי מעבדה. לאחר מכן, מחדירים את העובר אל הרחם, תוך מתן טיפול הורמונאלי תומך.
    במקור, טיפול זה הומצא כדי לעקוף את הצורך בחצוצרות, אצל נשים שהחצוצרות שלהן היו חסרות או חסומות, אולם בשנים האחרונות, טיפול זה נמצא בשימוש כדי לפתור עוד מספר בעיות, כולל בעיות זרע קשות, אנדומטריוזיס קשה (גדילה של רקמת הרחם באזורים שמחוץ לרחם), הפרעות ביוץ והורמונים מורכבות ובעיות הנובעות משילוב מספר הפרעות בקרב בני הזוג.
    ההכנות לקראת הטיפול
    בדיקות מעבדה שונות לשלילת סיבות שעלולות לפגוע בהריון, בבריאות האם או העובר. הבדיקות כוללות נוגדני אדמת, נוגדני כשל חיסוני, אנטיגן צהבת נגיפית מסוג B ו-C ומשטח מצוואר הרחם לשלילת התפתחות סרטן צוואר הרחם, או זיהומים, אם קיים חשד.
    שלילת מחלות תורשתיות על ידי הערכת העבר המשפחתי.
    הדגמת רחם תקין לפי צילום רחם עדכני או היסטרוסקופיה.
    בדיקת זרע עדכנית.
    כל היחידות בארץ מצוינות,בחירת רופא פרטי מאפשרת ביצוע הטיפול ביחידה פרטית על חדבון הרופות המשלימות תחת טיפולו וניהולו של הרופא שתבחרי לצורך העיניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו