מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיסוי שבוע לאחר החזרת עובריםאיילת26/03/2015
ערב טוב,
אני ביום 8 לאחר 2 החזרת עוברים מוקפאים בני 3 ימים ,זהו טיפול מספר 7 כבר..
כל תנועה מנתחת האם היא הזיקה או פגעה , מה מותר ומה אסור...
היום בן זוגי עשה לי עיסוי של 5 דקות בכתפיים (לא משהו מקצועי, סתם עיסוי מפנק) - ועכשיו קראתי שעד שבוע 14 אסור לעשות עיסויים - האם למרות שזה היה קצר ובכתפיים, פגעתי בסיכויי ההשרשה או גרמתי להפלתם ?
ועוד שאלה , יש לי נטייה בבוקר מתוך שינה, משהו לא רצוני להתמתח ולהתכווץ בדקות הראשונות שלפני היקיצה , אני תופסת את עצמי ומנסה לעצור את זה, אבל אין שליטה, פשוט קורה בשתי דקות לפני שאני קמה, התמתחויות והתכווצויות כאילו ברגליים ובבטן,
שוב אותה שאלה- האם זה פוגע בהשרשה או יכול להזיק לתהליך?
יודעת שאני לחוצה, אבל כבר כל כך רוצה שיצליח....
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיסוי שבוע לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015אין סיכוי שהעיסוי בכתפיים או ההתמתחות פגעו בצורה כזו או אחרת בהליך ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי לאחר החזרת עוברים
איילת27/03/2015שלום ד"ר אשכזני
שרשמת אין ביכוי, הכוונה היא אין סיכוי ?
ומה לגבי לחיצות מסויימות שאולי בכלל כוונה הוא לחץ על הכתפיים בנקודות מסויימות שגרמו לפליטת העוברים החוצה לאחר ההשרשה ?
אולי הזוי שאני שואלת את זה, אבל קראתי שלחיצות מסויימות בכתפיים גורמות לזרימת דם מוגברת ואף ללידה מוקדמת- פוחדת שזה הרס במשהו את כל התהליך וחושבת שהיה טעות לקבל עיסוי בכתפיים, גם אם היה קצר מאד.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עיסוי לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2015הכוונה היא שאין סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)