תוצאות בדיקות דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דחוף
    חסוי
    26/03/2015

היום עשיתי בדיקת העמסת סוכר שיצאה תקינה וגם בדיקות דם. יש בתוצאות ערכים של כמה בדיקות שיצאו מתחת לנורמה או מעל הנורמה.יש לי רופא רק עוד שבוע אשמח אם תעזרו לי אני קצת לחוצה. אני נמצאת בשבוע 24. אלו התוצאות שיצאו אפשר להגיד לא תקינות: RBC -3.53 וזה יצא לי כאילו מתחת לנורמה
    HGB- 10.6 יצא מתחת לנורמה
    HCT- 32.5% זה יצא גם נמוך
    EOSINOPHILS-3.6% יצא מעל הנורמה
    BASOPHILS- 0.01 זה הראה לי כאילו נמוך
    שאר התוצאות יצאו תקינות ורק אלו חרגו מהגרף. האם יש סיבה לדאגה? מזה אומר בעצם התוצאות האלו? אשמח לתשובה אני ממש לחוצה. תודה אשמח להסבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דחוף - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/03/2015

הדבר היחיד שדורש התיחסות טיפולית היא רמת ההומוגלובין הנמוכה,יש מקום להעלות את מינון של תכשיר הברזל שאת נוטלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    26/03/2015

האם זה סובל דיחוי עד שבוע הבא? יש לי רופא עוד שבוע ורק אז הוא יתן לי מה שצריך. האם זה בסדר לחכות ולא מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

חסוי
    27/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/03/2015

בהחלט ניתן עדיין להמתין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו