מנופור ו-LH

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מנופור ו-LH
    me
    27/03/2015

שלום,
    אני מזריקה מנופור החודש והרופא אמר שחוץ מבדיקות E-2 ופרוגס' ייבדקו החודש גם את ה-LH לצורך תזמון טוב יותר של ההזרעה.
    המנופור מכיל LH האם יש טעם בכלל בבדיקת דם של ה-LH?

ושאלה נוספת: היה לי הריון קודם (שהפסיק להתפתח בשבוע 8) הייתכן שמשהו במנופור הוא שסייע להריון הקודם להיקלט? ההריון נקלט לאחר שהיה רק זקיק אחד (שיש לי ממילא גם בביוץ טבעי ללא שום הורמונים).

אודה מאוד לתשובה לשתי שאלותיי
    שבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנופור ו-LH

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנופור ו-LH - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/03/2015

1.מעקב אחרי ערכי ה-LH בטיפול עם מנופור אינו תכליתי ועדיף לתזמן את מתן האוביטרל להשראת ביוץ על סמך גודל הזקיק ערכי האסטרוגן והפרוגסטרון,ותגובת רירית הרחם.
    הטיפול הצשולב בהשראת ביוץ + הזרעה מניב פי 3 הריונות מאשר הליך טיפולי במחזור טבעי,קרוב לודאי עקב שיפור בכל הפרמטרים ההורמונלים ורירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אני צודקת?

me
    28/03/2015

מעקב אחרי LH לא סתם נשמע לי מטופש ומיותר לגמרי כשאני מזריקה מנופור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אני צודקת? - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    28/03/2015

חלק גדול מהנשים שנוטלות מנופור לא יבייצו באופן ספונטני כך שלאוביטרל תפקיד חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם ברגיל אני מבייצת באופן תקין?

me
    28/03/2015

המנופור מביא למצב שלא מבייצים ספונטנית?
    אם כך - לא לסמוך על עצה רפואית של הזרעה בהתבסס על "ביוץ ספונטני"? עדיף לסמוך על אוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם ברגיל אני מבייצת באופן תקין? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/03/2015

תיזמון עם אוביטרל לפי הנתונים שהדגשתי הינה הדרך המועדפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו