לא מרגישה תנועות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מרגישה תנועות
    חסוי
    28/03/2015

אני נמצאת בשבוע 24 וזה הריון ראשון. אני לא מרגישה תנועות בכלל והבנתי שבשבוע שלי אמורים כבר להתחיל להרגיש. היתי בבדיקה לפני כמה ימים הכל היה בסדר. יש לי רופא רק עוד כמה ימים אני יחכה אבל בינתיים האם תוכלו להרגיע ולהגיד שזה בסדר ?אני מרגישה רק בערב שאני שוכבת כאילו משו זז בבטן התחתונה אבל לא יותר מזה. אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה תנועות בכלל. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית .תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגישה תנועות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרגישה תנועות - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    28/03/2015

העובדה שאת חשה בתנועות בערב היא כבר מרגיעה. קרוב לוודאי תתחילי להרגיש תנועות בקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    28/03/2015

אבל אני לא יודעת אם זה נחשב תנועה בכלל מה שאני מרגישה. האם ייתכן שמרגישה ממש.תנועה קטנה אם אפשר לקרוא לזה בכלל.תנועה. כי זה בדיוק שנייה וממש.חלש. האם זה שראו לפני כמה ימים באולטראסונד שהכל בסדר יכולה להרגיע אותי עד התור.לרופא עוד כמנ ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

חסוי
    28/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/03/2015

מתקבל הרושם שהכול תקין אצלך וקיבלת אישור בבדיקת האולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו