רירית רחם אקוגנית לפני החזרת מוקפאי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית רחם אקוגנית לפני החזרת מוקפאי
    אני987
    01/04/2015

שלום,
    יום 13 למחזור, יום 11 לנטילת אסטרופם. היום באולטרסאונד נצפתה רירית 8 מ"מ, כששאלתי איך המרקם של הרירית, הרופאה ציינה שהרירית לא תלת שכבתית, ובדוח רשמה שהרירית אקוגנית. 5 ימים לפני המחזור האחרון עשיתי פיפל.
    מה זה בדיוק רירית אקוגנית?
    האם יש סיכוי להריון עם נתונים כאלה של רירית, ואם כן האם נמוך משמעותית?
    האם במצב כזה עדיף לוותר על החזרה החודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית רחם אקוגנית לפני החזרת מוקפאי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/04/2015

האם עשית בדיקות דם?
    רירית הומוגנית פירושה שרואים את מבנה רירית הרחם אך שלא מתאימה לשלב טרום הביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם

אני987
    01/04/2015

זה סבב מוקפאים, ביחידה בה אני מטופלת מבצעים בדיקת דם בסבב מיקפאים רק אם זה על מחזור טבעי. כשזה עם אסטרופם עושים רק א.ס.
    ההחזרה מיועדת ליום ראשון. האם כדאי לוותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/04/2015

עובי הרירית מתאים להחזרת מוקפאים,,רירית אקוגנית פרושה שהיא מסתמנת היטב בבדיקת האולטרסאונד,לאור העובדה שאינה תלת שכבתית(ובמיוחד אם בעבר היתה רירית תלת שכבתית)הייתי מבצע בדיקת דם לפרוגסטרון,אם יתקבלו ערכים הגבוהים לשלב טרום ביוצי הייתי בוותר על החזרת העוברים במחזור הנוכחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2015

במצב כזה צריך בדיקות דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו