חצוצרה אחת ואפשרות הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חצוצרה אחת ואפשרות הריון
    אני
    11/04/2015

שלום רב ..
    האם נכון שאפשר להרות באותו חודש שהביצית חורגת מהצד שאין בו חצוצרה .
    קראתי שהחצוצרה השנייה יכולה לקלוט את הביצית שחרגה מהשחלה בצד השני ! האם הדבר נכון? ומה ההסבר ?
    בכמה אחוזים יורד הסיכוי להרות כאשר מסירים אחת החצוצרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרה אחת ואפשרות הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרה אחת ואפשרות הריון - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    11/04/2015

אכן ניתן להקלט גם בחודש בו הביוץ בצד השני. כנראה שלביצית יכולת לנדוד באגן ולהכנס לחצוצרה השניה. עם זאת, הסיכוי להרות בהשוואה לחודש בו הביוץ בצד החצוצרה הקיימת נמוך יותר. כאשר מסירים את החצוצרות הסיכוי להריון טבעי נמוך מאוד ועל כן נדרשת הפריה חוץ גופית ואז הסיכויים עומדים על 30% בתלות בגיל האשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

אני
    12/04/2015

אני בת שלושים ..חצוצרה ימנית נכרתה בגל הריון חוץ רחמי.
    בטיפולים שנתיים וחצי, עד לפני חודשיים לא מוסברים . וכבר 4 הפלות .כנראה בגלל מחיצה רחמית שאסיר בעוד שבועיים .
    כוונתי הייתה בכמה אחוזים יורדים הסיכויים להריון טבעי כאשר מסירים חצוצרה אחת והשנייה תקינה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    12/04/2015

הסיכוי יורד בערך ב-35%. העובדה שהשגת 4 הריונות בהחלט מעודדת לגבי ההמשך ואני מקווה שאחרי הסרת המחיצה התוך רחמית ההריון הבא שלך יסתיים בלידה במועד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו