מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משמעות תוצאות פתולוגיתאני14/04/2015
אחרי כריתת חצוצרה מדממת וחשד לחוץ רחמי ודימום בחלל הבטן.
מה אומאות התוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות תוצאות פתולוגית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/04/2015התוצאות מאשרות את העובדה כי בניתוח נכרתה חצוצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל מה אומרות התוצאות
נונו14/04/2015הבנתי שהייתה דלקת בחצוצרה?
ושלא נמצא חומר הריוני ?
האם הדבר יכול לשבש השתרשות אם נמצא גם בחצורה השנייה.היא נבדקה בעת ניתוח ונמצאה תקינה .
foci of chronic active inflamation and intraluminal fibrotic adhesions
may be cosistent with chronic slapingitis.
vascular congestion with occasional resent thrombiand transmural edema.
no products of conception identified.
the entire specimen submitted for histologic examination.
multiple sections examined.
no decidul stromal changes* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משמעות תוצאות פתולוגית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2015עדות למצב דלקתי כרוני,ללא עדות חרקמה הריונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ'.
אני14/04/2015האם ההשלכות של הדלקת דומה להמצאות נוזל בחצוצרה .האם זה מסביר א ת הקושי בהשגת הריון?
איך הדבר לא התגלה בעת צילום רחם?
חצוצרה שנייה תקינה אבל איך נדע אם גם בתוכה אין דלקת ?
מה אפשר לעשות עכשיו .
סקירת בטן ואגן בזמן הניתוח הכל תקין ואין הדבקויות .
אודה אם תתייחסו לכל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנונו
גל14/04/2015היי, אני גם עברתי ניתוח לכריתת חצוצרה בשל חשד לנוזל ואצלי בדוח ניתוח היה רשום במפורש באבחנה שמדובר בהידרוסלפינקס. אז נראה לי שאם היה לך נוזל היו מציינים זאת בדוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אני15/04/2015ני לא אומר. שיש נוזל .אני שואלת אם הדלקת הכרונית משפיעה על ההשתרשות כמו הנוזל.
לי היה חשד לחוץ רחמי והניתוח היה חירומי בגלל דם וקרישי דם. באגן וכאבים של. למות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2015מצב של דלקת כרונית בחצוצרה יכול לפגוע בתפקוד החצוצרה ולגרום להיריון חצוצרתי,או הפרעה למפגש בין הביצית לזרע,בכל מקרה יש לקוות שהחצוצרה השנייה תקינה ותאפשר היווצרותו של היריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)