מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכפלה לא מלאה של בטאאן14/04/2015
היי,
בת 31, אחרי החזרה של עובר 1 ב 31.3
ביצעתי בטא ראשונה ביום ראשון (12-4) והתוצאה הייתה 154
פרוגסטרון מעל 190
בבדיקת בטא היום- התוצאה 267, כלומר לא הכפלה מלאה. פרוגסטרון מעל 190.
אני מקבלת תמיכה של קרינון ופרוגינובה פעמיים ביום.
הבנתי שהבטא אמורה להכפיל את עצמה כל 48 שעות, האם הכפלה של 1.73 היא עדיין תקינה לגמרי?
ביום חמישי אני אבצע בדיקה נוספת.
תודה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכפלה לא מלאה של בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2015העלייה גבולית יש להמשיך במעקב ובינתיים לא להספיד את הסיכוי להיריון צקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה שלישית, שוב הכפלה לא מלאה
אן16/04/2015שלום,
היום עשיתי בדיקה נוספת, 16 ימים אחרי החזרה. הבטא היא 498, פרוג' מעל 190.
הפעם ההכפלה היא מעט יותר גבוהה- פי 1.87 בערך, אבל עדיין לא מלאה..
מה לחשוב? האם עוד יכול להיות בסדר?
עשיתי את הבדיקה בול 48 שעות אחרי הקודמת, אפילו 47.5..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה שלישית, שוב הכפלה לא מלאה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015הרושם שההכפלה תקינה. יש להמשיך ולבדוק פעם נוספת ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עדיף ביום שני?
אן16/04/2015על מנת לספור הכפלות מדויקות? אחרת אין לי מושג איך לחשב את זה..
תודה רבה על התשובה, הרגעת אותי מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עדיף ביום שני? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/04/2015לא, חשוב לראות המשך עלייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת הבטא היום
אן19/04/2015שלום!
ביצעתי את הבדיקה היום והבטא עלתה יפה- 2,475.
אפשר לשמוח? ?
הרופא שלי ביקש ממני לעשות בדיקה נוספת שלישי,
כדי לוודא המשך עלייה תקינה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאת הבטא היום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2015הערך תקין,בשלב זה ניתן לצפות בקיומו של שק היריון ברחם,ובעוד שבוע עובר עם דופק-זה מה שישוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)