שאלת דקקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלת דקקפפטיל
    דיאנה
    15/04/2015

שלום רב.
    אשמח לשמוע את דעתכם, מיועדת לפרוטוקול ארוך בחודש הקרוב, החודש הנוכחי טבעי.
    קיבלתי הוראה להתחיל זריקת דקקפטיל 3.75 ביום 21 למחזור...החודדש הביוץ שלי קרה ביום מחזור 10...
    1. השאלה, האם ההנחייה לשימוש בדקפפטיל ביום 21 נובעת מהסיבה שזה כביכול שבוע אחרי ביוץ או זהו יום אקראי (מחדדת, אם הביוץ היה ביום 10 האם אני צריכה להקדים את השימוש בדקפפטיל?
    2. ברקע 3 הריונות כימיים, פרט לכך הכל תקין, בירור הפלות מלא-תקין. האם יש טעם בשימוש בקלקסן טיפולי החל מהביוץ? יש לי 2 דעות שונות מרופאים שונים ומתקשה מאוד להחליט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת דקקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת דקקפפטיל - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    16/04/2015

לגבי דקפפטיל ביום 21 - מתאים לנשים שמבייצות ביום ה-14. במקרה שלך ניתן לבדוק ביוץ ביום 10-12 ובהתאם להחליט על מועד מתן דקפפטיל.
    לגבי קלקסן - אין בספרות תשובה חד משמעית. התייעצי עם הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדקפפטיל

דיאנה
    16/04/2015

אני מבינה שאפשר להקדים את המתן, אבל האם עדיין ניתן להמשיך לתת ביום ה21 למרות שביוץ ביום 11-12 או שזה הורס משהו בטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת דקקפפטיל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/04/2015

1.אין בעיה ליטול את הדקפפטיל ביום ה-21,האפקט שיושג כעבור שבועיים יהיה זהה
    2.שתי הפלות כימיות ללא הפרעה בסיסית בקרישיות הדם אינם מצדיקים נטילת קליקסן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו