שאלה לפרופסור אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור אשכנזי
    דידי
    15/04/2015

שלום פרופ'
    אני בת 37 בקרוב. FSH 7.יש לי ילדה מהריון ספונטני לפני 6 שנים. מאז מנסים ...
    לפני שנה הריון IVF שלישי במספר -פרוטוקול ארוך: דקא גונל ומונופור . לצערי הריון הופסק בשבוע 25 ועברתי גרידה ואז הוצאת שארית. מאז וסת חלשה ומועטה- הסטרוסקופיה נמצאה תקינה ( ביצעתי פעמיים )
    היו מוקפאים -הוחזרו 6 ב-2 החזרות נפרדות -שתיהן יצרו הריונות כימיים. נגמרו המוקפאים

כעת פרוטוקול זהה לזה של שנה שעברה -היו 13 ביציות הופרו רק 3 ( במעבדה לא ידעו בדיוק למה אמרו שהביציות נראו בשלות ) . לציין זרע בתחום תחתון של הנורמה. נוטלת קלקסן 80 מיום החזרה בגלל קרישיות
    החזיר לי 3 עוברים (שניים מהם טובים מאוד) .לא נקלט אף אחד . טען כי הרירית היתה בסדר אך לא אמר לי כמה ...

לפני שאגש אליו שוב יש לך אולי רעיונות לאיזה כוון ללכת .מה עוד ניתן לעשות ?
    הפרוטוקול הארוך קשה מנשוא עבורי.
    האם שאיבת הביצית במחזור הטבעי והפרייתה במבחנה היא אופציה אפשרית?
    האם כדאי לעבור פעם שלישית את אותו פרוטוקול?

אודה לדעתך בנושא וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופסור אשכנזי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/04/2015

מתקבל הרושם שאת מטופלת היטב,אם כי תוצאות הטיפול במחזור האחרון אינם עומדים בציפיות,ולפיכך צריך לנסות לשפר את איכות הטיפול ולהבשיל את הביציות יותר,יתכן ואם הזרע באיכות כבולית נדרשת בדיקת הלוספרם כדי לשקול אפשרות של מיון זרע בשיטת ה-IMSI כדי לשפר את שיעורי ההפריה ב-ICSI,איכות העוברים,וסיכויי ההשתרשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו