שאלה ממודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה ממודאגת
    שירה
    16/04/2015

שלום רב,

אני ובן זוגי מנסים להרות באופן טבעי כמעט שנה, מתזמנים יחסי מין לפי מועד הביוץ המשוער.
    הוסת האחרונה שלי הופיעה אחרי 32 יום (כשלרוב מגיעה כל 26-28 יום).
    קיימנו יחסים ביום ה- 12 + ביום ה- 14 מתחילת הוסת.
    אולם, מאותו לילה (של היום ה- 14) החלו להופיעה לי הפרשות מהנרתיק - דמיות, צמיגיות, בגוונים חומים-ורודים, שרק לאחר 5 ימים הולכות ונרגעות.

אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה פשר הפרשות אלה?
    האם זה מעיד על בעיה כלשהיא?

תודה רבה מראש על תשובתכם,

רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממודאגת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/04/2015

יש לעבור ביקורת גניקולוגית,פרופיל הורמונלי ומעקב זקיקים,ובכלל כעבור שנה של נסיונות ללא הצלחה יש מקום לפנות לבירור פריוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

רותם
    16/04/2015

שלום פרופ' אשכנזי,

ראשית, תודה על תשובתך.
    אציין כי לאורך השנה הייתי במעקב אצל מומחה פיריון ואף עברתי מספר חודשים של מעקב זקיקים ונטילת הורמונים. לפני 3 חודשים אף עברתי צילום רחם בו בוצע צינתור לפתיחת חצוצרה אחת (השניה נותרה סתומה).
    בחודשים האחרונים החלטתי לקחת פסק זמן מהמעקבים ומההורמונים, ולנסות להרות באופן טבעי.
    אודה לך אם תוכל בכל זאת, לנסות ולכתוב לי מה יכולה להיות הסיבה להפרשות מהסוג שציינתי...

תודה רבה לך מראש,

רותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו