פענוח בדיקת זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פענוח בדיקת זרע
    noamit
    20/04/2015

אני ובעלי נשואים כמעט שנתיים ועדיין לא הצלחנו להכנס להריון בעיקבות זה התחלנו לברר מה הבעיה אני עשיתי בדיקות דם ובדיקת אולטרסאונד הרופאת נשים שלי אמרה שאצלי הכל בסדר בעלי אחריי תקופה מאוד ארוכה החליט בסופו של דבר לעשות את בדיקת זרע. אני ממש רוצה להבין מה אומרות התוצאות של הבדיקות אני אשמח ואודה למי שיענה לי תודה.
    התוצאות הן:
    התנזלות- תקין
    צמיגות- תקין

צבע- לבן
    ph- 8.3
    נפח- 2cc
    ריכוז תאי זרע- 8× 106
    ריכוז תאי זרע בזרימה- 16×106
    אחוז תנועה כללית- 20%
    בינונית- 10%
    איטית- 5%
    במקום-  5%
    אחוז השרדות התנועה לאחר 4 שעות- 10%       5% איטית+ 5% במקום
    חיות- 50%
    מורפולוגיה
    צורות תקינות- 8%
    צורות פתולוגיות- 92%
    ראש- 50%
    צוואר- 12%
    זנב-30%
    לאוקוציטים- 2_3×106
    אריטרוציטים- 1_2×106

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח בדיקת זרע - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/04/2015

הבדיקה לוקה במדדי ריכוזיות(ספירת)הזרע,ובמדד התנועתיות,יש להמשיך טיפול משולב בהשראת ביוץ+השבחה והזרעה תוך רחמית במועד הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו

noamit
    21/04/2015

לא נצליח להביא ילדים באופן טיבעי או שיש סיכוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/04/2015

תמיד קיים סיכוי,אולם הוא מופחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לדעת...

noamit
    21/04/2015

אני ובעלי נשואים עוד מעט שנתיים כמו שציינתי
    בשנה הראשונה לנישואים הלכתי פעמיים לרופאת נשים עשיתי בדיקה רגילה היא בדקה את כל איזור הרחם כנראה זה היה בדיקת אולטרסאונד והיא אמרה לי שלפי מה שהיא רואה הכל בסדר אצלי היא נתנה לי מרשם לחומצה פולית ואמרה לי לבוא אליה בעוד 3 חודשים חזרתי אליה אחריי 3 חודשים היא הפנתה אותי לבדיקות דם חזרתי אליה אחריי כמה שבועות והיא אמרה לי שהתוצאות יצאו תקינות השאלה שלי אלייך דוקטור היא כזאת
    אתה חושב שיש צורך לעשות צילום רחם או בדיקה מקיפה אחרת או שלהיות רגועה בזה שהיא אמרה שהכל בסדר אצלי והתמקד בלמצוא פתרון לבעיה של בעלי? כמו שאמרת לי דרך ביוץ+ השבחת זרע+ הפרייה גופנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לדעת... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/04/2015

אני חושב שעלייך להתחיל בטיפול משולב בהשראת ביוץ +הזרעות תוך רחמיות,בו זמנית בעלך מריך לעבור בירור כדי לעלות על הרקע האפשרי חבעיה ולהציע פתרון הולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו