הכתמות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הכתמות
    מור
    22/04/2015

שלום רב,
    כרגע אני בהפסקה מטיפולים, ואני באיחור של יומיים מהמחזור
    שלשום החלו הכתמות חומות ושיערתי כי המחזור קרב מאוד, אבל ההכתמות נעלמו ואין לי שום כאבים של מחזור וזה הדבר הכי מוזר שקרה לי.
    אגב , בחודש האחרון עשיתי איי וי אפ ראשון שלא הצליח ויש לי מוקפאים, אבל לא התאפשר לי להחזירם החודש כיוון שהיו מלא חופשות באמצע כגון פסח ..כך שטכנית זה לא התאפשר ולכן החודש אני ללא כל מעקב.
    דבר נוסף אני בת 22 הופננו להפרייה עקב בעיית זרע.

לאור כל החפירה, אתם חושבים שזה היריון? אני די סקפטית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכתמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכתמות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/04/2015

האפרות בהחלט קיימת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור

מור
    30/04/2015

היי,
    אני כרגע באיחור במחזור בעשרה ימים!! טרם בדקתי היריון כי כל הזמן אני מרגישה שהמחזור אוטוטו מגיע, החלו לי כאבי מחזור בימים האחרונים אך עדיין אין כלום.
    חשוב לי לציין שיש לי הפרשות ריריות שקופות מרובות כמו של ביוץ!!!! עוד זה לא קרה לי!!! !

האם כדאי לי לחכות עוד קצת אולי אקבל? כי כאילו הרופא אמר שלבעלי בעיית זרע חמורה..ולא יודעת כבר מה לחשוב ...זה מוזר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה ביתית

שיר
    30/04/2015

תעשי בדיקה ביתית ונשמח לשמוע בשורות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    30/04/2015

כדאי לבצע בדיקת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו