מה עושים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    גל
    23/04/2015

אתמול גיליתי שאני בהריון, בטא 260, כעת בשבוע 5. לצערי ראיתי היום בבוקר הכתמה אדמדמה על התחתונית, שפסקה, למרות התמיכה שאני לוקחת (3 פעמים ביום אנדומנטין). בדיקת הבטא הבאה שלי היא רק ביום ראשון. היום אין עם מי לדבר ביחידה. מה עליי לעשות? מודאגת מאוד, מדובר בהריון יקר שהגיע לאחר 6 הזרעות ו3 הפריות שנכשלו. ההריון נקלט באופן טבעי (לאחר ניתוח לפרוסקופי לכריתת חצוצרה עם הידרוסלפינקס). אודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/04/2015

הגבירי ב-50% את התמיכה עד יום א ,ואז בצעי בדיקת ביטה חוזרת ובדיקת אולטרסאונד לזיהוי שק היריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור אשכנזי היקר וחג עצמאות

גל
    23/04/2015

שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור אשכנזי היקר וחג עצמאות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/04/2015

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו