בדיקת הריון שלילית , שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון שלילית , שאלה
    רינת
    24/04/2015

שלום רב, בתאריך 11/4 הוחזרו 2 עוברים כל אחד של 8 תאים דרגה 1 )תרומת ביציות). רירית ב7/4 הייתה 10 מ"מ. לתמיכה קיבלתי T. Estrofem 2 mg ×3 , Utrogestan 400 mg ×3 וגינלי, T. Pednisone 5 mg, S.C Clexane 40 mg וזריקת Gestone 50 mg פעם ביומיים. היום 24/4 עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. כמו כן היום אסטרוגן 833 ופרוגסטרון 28. שאלות:
    1. האם רמות של פרוגסטרון ואסטרוגן מספקות להריון? מה הערכים המומלצים?
    איזה בירור כדאי לעשות לפני המשך לניסיון נוסף?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון שלילית , שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון שלילית , שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/04/2015

בדיקות האסטרוגן והפרוגסטרון הם בסדר ובדיקתם במהלך הטיפול מיותרת..
    כמות התרופות שלקחת היא גדולה מאוד ולא מקובלת בעת החזרת עוברים מתורמת.
    האם זאת הייתה תרומה עם עוברים טריים או קפואים?
    למעשה לא צריך לעשות שום ברור ,אם הרירית טובה ורמת פרוגסטרון נמוכה לפני החזרה האז פשוט להמשיך , אך לדעתי יש להוריד מספר תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התדובה ושאלה

רינת
    25/04/2015

זאת הייתה החזרת טריים. וזאת לא החזרה ראשונה, כבר פעם 4. כל הבדיקות שלי תקינות. כל פעם אחרי החזרה מתחילים לי כאבי בטן בעיקר דקירות מצד אחד וכאב י גם. על מה זה מעיד?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התדובה ושאלה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    25/04/2015

חשוב שתבדקי כאשר הכאבים מופיעים. בדרך כלל החזרה אינה מלווה בכאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה שאלה נוספת:

רינת
    25/04/2015

הכאב הוא לא כל הזמן, וזה אפילו לא כאב, מעין דקירות או משהו דומה לאי נוחות כמו לפני מחזור בבטן תחתונה וגב, ולפעמים בצד שמאל . בד"כ זה מופיע יום יומיים אחרי ההחזרה. ב ivf קודם עם ביציות שלי ולא עם תרומה אני לא זוכרת תופעה כזאת אחרי החזרה.
    מה כוונתך לבדוק את זה ? איך? לבצע us?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

רינת
    26/04/2015

אפשר בבקשה לקבל תשובה לשאלה בהודעה קודמת . תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש כאבים אחרי החזרה

פיל
    25/04/2015

נאמר לי שזה מהתמיכה, כתוצאה משאיבה, משינויים שהגוף עובר ו/ או השתרשות???? זה לא נכון מה שאומרים הרופאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש כאבים אחרי החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/04/2015

תחושות מהסוג המתואר יכולות ללוות מצב לאחר החזרה גם כתגובה להחזרה,וגם כתגובה לטיפול התמיכתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו