מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Ivfשירן25/04/2015
שלוש שאלות
אני בת 38.5, אי פוריות בלתי מוסברת יש לי שני ילדים מהריונות ivfהקטן בן 5 היום בשנה וחצי האחרונות ניסיתי שוב החזרת מוקפאים שלא צלחה ivf מלא שלא נקלט וivf שהופסק ולא בוצעה שאיבת ביציות כיוון שהיה רק זקיק אחד.
1. בייעוץ החדש התלבט הרופא לגבי פרוטוקול ארוך כיוון שהקודם לא הניב זקיקים ופסל אותו כיוון שאמר שיש יותר סכנה לגירוי יתר ובשל העובדה שאני רזה יחסית ובעלת תסמונת אפלה דיבר על סכנת מוות - האם יש בזה והרי הרבה בנות עושות פרוטוקול כזה חוץ מעניין הקרישה (שאין לה משמעות בחיי אלא סביב הטיפולים והריון) אני בריאה.
2. הרופא המליץ על בדיקת amh כיוון שאני נורא חוששת שחלון ההזדמנות שלי לילד נסגר ה fsh שלי היה לפני חודשיים 13,לפני שבעה חודשים נשאבו לי 8 ביציות, האם התוצאה של הבדיקה היא מדד מדוייק או מספק להמשך הניסיונות או יכול להעיד על חוסר פוטנציאל?
3. אני סקפטית אבל כשאני מנסה באופן טבעי זה נכון שאחד הגורמים לאי כניסה להריון היא רמת חומציות גבוהה בנרתיק האם זה נכון ואיך אפשר להוריד רמת חומציות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2015לאור גילך והנתונים ההורמונלים בהחלט הייתי ממליץ על פרוטוקול קצר,הרופא יכול לתת לך טיפול הולם לניטרול בעית קרישיות היתר,בדיקת ה-AMH עשויה להוסיץ מדד נוסף להערכת הרזרבה השחלתית לצורך הערכה ובחירת הפרוטוקול המועדף,באשר לחומציות הנרתיק זוהי עוד אגדה אורבנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)