Ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Ivf
    שירן
    25/04/2015

שלוש שאלות
    אני בת 38.5, אי פוריות בלתי מוסברת יש לי שני ילדים מהריונות ivfהקטן בן 5 היום בשנה וחצי האחרונות ניסיתי שוב החזרת מוקפאים שלא צלחה ivf מלא שלא נקלט וivf שהופסק ולא בוצעה שאיבת ביציות כיוון שהיה רק זקיק אחד.
    1. בייעוץ החדש התלבט הרופא לגבי פרוטוקול ארוך כיוון שהקודם לא הניב זקיקים ופסל אותו כיוון שאמר שיש יותר סכנה לגירוי יתר ובשל העובדה שאני רזה יחסית ובעלת תסמונת אפלה דיבר על סכנת מוות - האם יש בזה והרי הרבה בנות עושות פרוטוקול כזה חוץ מעניין הקרישה (שאין לה משמעות בחיי אלא סביב הטיפולים והריון) אני בריאה.
    2. הרופא המליץ על בדיקת amh כיוון שאני נורא חוששת שחלון ההזדמנות שלי לילד נסגר ה fsh שלי היה לפני חודשיים 13,לפני שבעה חודשים נשאבו לי 8 ביציות, האם התוצאה של הבדיקה היא מדד מדוייק או מספק להמשך הניסיונות או יכול להעיד על חוסר פוטנציאל?
    3. אני סקפטית אבל כשאני מנסה באופן טבעי זה נכון שאחד הגורמים לאי כניסה להריון היא רמת חומציות גבוהה בנרתיק האם זה נכון ואיך אפשר להוריד רמת חומציות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/04/2015

לאור גילך והנתונים ההורמונלים בהחלט הייתי ממליץ על פרוטוקול קצר,הרופא יכול לתת לך טיפול הולם לניטרול בעית קרישיות היתר,בדיקת ה-AMH עשויה להוסיץ מדד נוסף להערכת הרזרבה השחלתית לצורך הערכה ובחירת הפרוטוקול המועדף,באשר לחומציות הנרתיק זוהי עוד אגדה אורבנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו