צילום רחם והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם והזרעה
    א
    26/04/2015

1.אם עשיתי צילום רחם ביום 11 למחזור (יצא תקין) אסור לי באותו חודש ביום ה- 14 למחזור שזה יום הביוץ שלי לעשות הזרעה? הצילום והיוד מזיקים באותו חודש לזקיקים?

2. לפני 10 חודש היתה לי הפלה נדחית בשבוע 9. לא היה דופק משבוע 9. קיבלתי ציטוטק ואחר כך עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית להוציא שאריות הריוןן. האם הציטוטק שקבלתי לפני 10 חודש עלול לחסום את החצוצרות ולכן הצורך לעשות צילום רחם עכשיו לפני ההזרעה? האם זה חיוני לעשות צילום רחם עכשיו? בעבר לפני שלוש שנים עשיתי צילום רחם ויצא תקין - האם מאז לפני שלוש שנים החצוצרות יכולות להסתם פתאום? אולי גם בגלל הציטוטק או סיבות לא ברורות אחרות?

תודה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם והזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/04/2015

עצם העובדה שבעקבות ההפלה נדרשת להיסטרוסקופיה ניתוחית בהחלט מצדיקה את ביצוע מילום הרחם,ואם לא בייצת עד לביצוע הצילום לא צריכה להיות בעיה לנסות להרות באותו החודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו