מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריריתרלי29/04/2015
אני אמורה לעשות החזרת מוקפאים.
מטופלת באסטרופם שפשוט לא עוזר!
בשבוע שעבר הרירית הייתה 6.5
בבדיקה עכשיו היא 5.5
כל הזמן יורדת.
הפרוגסטורון נמוך זא שלא היה ביוץ
מה יכולה להיות הסיבה?
אני מיואשת ? אני נוטלת אסטרופם כבר שבועיים וחצי.
האם אתם ממליצים לחכות למחזור חדש? מה עוד אפשר לעשות הרי אי אפשר למשוך בלי תוצאות...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015המלצתי לוותר על הטיפול החודש,בנסיון הבא להתחיל כבר בצחילת הטיפול במינון גבוה יותר של אסטרופם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר אשכנזי -שאלה נוספת
רלי29/04/2015תוך כמה זמן מהפסקת האסטרופם צפויה הוסת?
והאם בווסת הזו ניתן לקחת את האסטרופם ?, כי הרי הוסת לא ביוצית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ד"ר אשכנזי -שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015כדי חקבל מחזור בעיתוי הרצוי יהיה צורך להוסיף מספר ימים תכשיר פרוגסטטיבי,ולאחר הפסקת שני התכשירים הוסת תופיע תוך יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! שאלה אחרונה
רלי29/04/2015הרופאה שלי אכן הפסיקה את מחזור הטיפול,
אמרה לי ליטול פרימולט נור עד קבלת הוסת.
אבל קרה דבר שלא הבנתי E2 היה גבוה והרירית לא צמחה,
ממה זה נובע?
האם זה משהו שיכול לחזור על עצמו, כי בטיפול של החזרת טריים הרירית הייתה תקינה לחלוטין 8.1?
ניתן לי טיפול במדבקות אוורל יש לו איזשהו יתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת
רלי30/04/2015הרופאה שלי אכן הפסיקה את מחזור הטיפול,
אמרה לי ליטול פרימולט נור עד קבלת הוסת.
אבל קרה דבר שלא הבנתי E2 היה גבוה והרירית לא צמחה,
ממה זה נובע?
האם זה משהו שיכול לחזור על עצמו, כי בטיפול של החזרת טריים הרירית הייתה תקינה לחלוטין 8.1?
ניתן לי טיפול במדבקות אוורל יש לו איזשהו יתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/04/2015יש נשים שיגיבו בצורה אופטימלית במחזור טבעי. לעיתים תהיה תגובה טובה יותר לתכשיר אסטרוגני אחר וניתן לנסות מדבקות אוורל.
האסטרוגן גבוה בשל הטיפול התרופתי. עם זאת, הרמה שנמדדה היא בדם ואינה משקפת את הרמה האמיתית של האסטרוגן אליה נחשפת רירית הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת - תגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/04/2015יש נשים שמגיבות טוב יותר במחזור טבעי או לחילופין לתכשיר אסטרוגני אחר. בדיקת הדם משקפות את רמת האסטרוגן בדם ולא את רמות האסטרוגן האמיתיות אליהן נחשפה הרירית. אפשר בהחלט לנסות אוורל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)