PGD

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• PGD
    Bliss
    02/05/2015

שלום, בעלי ואני נאלצים לעבור IVF לטובת PGD על רקע איקס שביר (חווינו הפסקת הריון לפני שלושה חודשים). הדיבורים בנוגע לקשר של ה טיפול ההורמונאלי המקדים עם סרטן שחלה/סרטן שד מרתיעים אותי מאוד וכשאני שמה על המאזניים את האפשרויות הגרועות ביותר (עוד הפלה אם ננסה הריון טבעי, או סרטן אם נפנה ל-IVF ) אני כבר ממש הולכת לאיבוד.. מישהו יכול לומר לי (אף שברור לי שאין תשובה חד משמעית) אם ידוע שהסכנה לחלות בסרטן היא רק אם מדובר בטיפולי IVF ממושכים..? האם יש איזו בדיקה מקדימה שניתן לעשות כדי לבדוק האם אני באחוזון שנמצא יותר בסיכון או לא..?(בסרט של שרון כידון ציינה אחת המרואיינות שמומלץ לבצע בדיקה באשר לקיומו של גן סרטני. על איזו בדיקה מדובר? האם אכן נותן איזה ביטחון? האם מדובר על בדיקה בעלות גבוהה..?) אני פשוט כבר ממש יוצאת מדעתי... תודה על התייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PGD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PGD - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/05/2015

המחקרים שאני מכיר לו קושרים טיפולים לסרטן וצריך להפסיק

עם העניין הזה.

אם אצלנו או בעולם היו מגלים קשר כזה עד כה העניין כבר היה מעורר בעיה.

אני חושב שכולם יכולים להירגע .

הדוברים בכתבה לא היו אנשים המעורים בטיפולים כמונו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו