תנועות עובר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר
    לי
    08/05/2015

בוקר טוב, אני בשבוע 24, התחלתי להרגיש תנועות עובר בשבוע מאוד מוקדם 17 (דגיגונים) ומשבוע 19/20 ממש בעיטות ותזוזות. משבוע 21 מרגישה ממש תנועות חזקות ורואים את הבטן זזה בתנועות, סקירות ובדיקות תקינות לחלוטין ובכל בדיקה הרופא מציין שהעוברית ממש פעילה ויש תנועות יפות. השאלה שלי: אני מרגישה תזוזות מרובות לאורך כל היום וגם בלילה כשאני מתעוררת לשירותים אני מרגישה אותה ברוב הפעמים ערה. האם זה תקין שהיא כל כך פעילה? אני שמחה כל כך להרגיש תנועות אבל החרדה לעיתים משתלטת ?? אודה להסבר מכם. תודה רבה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    08/05/2015

בהחלט תקין, לא נשמע מדברייך שיש סיבה לחשוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה פורום פוריות! נשים שמנסות להיכנס

שי
    08/05/2015

זה פורום פוריות! נשים שמנסות להיכנס להיריון!
    קצת רגישות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה פורום פוריות! נשים שמנסות להיכנס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/05/2015

בכל מקרה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו