דימום מועט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום מועט
    מאיה
    10/05/2015

יש לי עוד שאלה... מה יכולה להיות הסיבה לדימום טרי מועט מאד... 10 ימים לאחר הביוץ. הדימום היה איזה שעה גג ופסק.. זה היה 5-6 ימים לאחר החזרת בלסטוציסטים מוקפאים על מחזור טבעי. לוקחת רק תמיכה של אנדומטרין.
    בעבר (ללא טיפול במחזור רגיל) קרה שכמה ימים לפני הוסת היו לי דימומים מועטים אבל זה נמשך כמה ימים לסירוגין... ובסוף הגיעה הוסת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מועט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מועט - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/05/2015

כל האפשרויות קיימות-טרום וסת,הריון,הפלה כימית-במידה והדמם יפסק יש לבצע בדיקת ביטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום טרי מועט

מאיה
    10/05/2015

גם אם הדמן פסק ממש אחרי זמן קצר לבצע בטא? אני רק שבוע לאחר החזרת הבלסטוציסטים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום טרי מועט - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    11/05/2015

את בדיקת הבטא כדאי לבצע במועד המתוכנן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו