מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסיפור שלישיר13/05/2015
אני במחזור 6 של ivf הוחזרו לי 2 עוברים יפים ביום ה 11 הבטא הייתה 117 ביום ה 14 בטא הייתה 487 שזה היה ביום ראשון ביום חמישי הבטא הייתה 2424 וראו שק הריון הכל היה מצויין רק היו לי דימומים לאורך כל התקופה ביום שבת בערב היה לי זרם חד פעמי של דימום אדום חזק עם קרישים וכבר בבוקר לא היה לי דימום ביום ראשון עד שלישי חזרו הדימומים העדינים כמו אלה שהיו לי כל התקופה וביום ראשון עשיתי אולטרסאונד ולא ראו שק והבטא כבר הייתה 106 ופרוגרסטרון 26..
אני חייבת לציין שאני במשבר מאוד קשה ולא הייתי רוצה שנשים יתייאשו מהסיפור שלי כי יש הרבה סיפורים כאלה של הריונות שיצאו בסוף עם ילדים מקסימים אז קודם כל רציתי לשתף כדי לפרוק את הכאב שלי ושנית יש לי כמה שאלות
רציתי לדעת אם לפי בדיקת הפרוגרסטרון היה חסר לי תמיכה בגוף
ורציתי לדעת אם זה שהיו לי כל הזמן קרישי דם יכול היה לפגוע בהריון והאם הייתה אפשרות לקחת אספרין לדילול הדם ומה יכולה להיות הסיבה הפתאומית להפלה הרי ההתפתחות מההתחלה הייתה מאוד טובה
תודה מראש שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
שיר13/05/2015עכשיו שהעובר כבר נפל הפסקתי עם התמיכה אוטוגסטן ורציתי לדעת אם אני עדיין צאיכה לחכות לגושי הדם שבאים עקב הפלה אני נורא מפחדת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/05/2015היות ומדובר בהריון צעיר יחסית, כנראה שהדימום בהמשך לא יהיה מאוד משמעותי. עם זאת, צפוי דימום לאחר הפסקת התכשיר הפרוגסטטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיפור שלי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/05/2015לצערנו כ-15% מההריונות מסתיימים בהפלה מוקדמת והסיבה לכך אינה ברורה במרבית המקרים. אספירין לא היה עוזר במקרה זה.
רמת הפרוגסטרון היתה תקינה כך שלא נראה שזו הסיבה להפלה המוקדמת.
בהצלחה בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיפור שלי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/05/2015לצערנו כ-15% מההריונות מסתיימים בהפלה מוקדמת והסיבה לכך אינה ברורה במרבית המקרים. אספירין לא היה עוזר במקרה זה.
רמת הפרוגסטרון היתה תקינה כך שלא נראה שזו הסיבה להפלה המוקדמת.
בהצלחה בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת13/05/2015שיר שלום
קראתי את סיפורך אל תתיאשי , אני למדתי מהסיפור שלי שעם הריון הוא חזק והעוברים תקינים עם כל הקשיים זה מחזיק.
גם לי היו 4 הפלות מוקדמות והייתי במשבר קשה, הריון חמישי גם היו דימום רב בשבוע 5 והספדתי את ההריון ולא האמנתי שיחזיק והחזיק כל ההריון הייתי עם דימומים בלתי פוסקים ולא האמנתי שהגעתי לשבוע 37 לאחר דימום רב ילדתי בשבוע זה והייתי בשוק ששרדתי כזה הריון , בלתי יאמן , אפילו הרופאים לא האמינו.
אמרה לי הפרופ' שילדתי עם ההריון חזק והעובר תקין זה שורד.
זה היה שיעור לחיים עבורי שאסור להתייאש ולהרים ידיים עם מקווים לטוב ומאמינים זה יבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגש..
שיר13/05/2015אני ממש עם דמעות בעיניים עכשיו ומאוד מרוגשת מהסיפור שלך אני ממש שבר כלי ולא יודעת איך אני אוספת את עצמי לעוד סיבוב הסיפןר שלך נתן לי כוחות את באמת אישה חזקה שלא התייאשת והמשכת למרות הכל ! זה רק יכול להרים אותי! תודה!
רציתי לדעת אם בהריונות שלך ובהפלות המוקדמות היו לך גושים חזקים של דם שהם בלי יכולת להגיע עד לשירותים לפעמים אני הפסקתי את התמיכה אתמול ואמרו שכנראה העובר כבר נפל ביום שבת בשבוע 5+5 אני נוסעת לאילת מחר לנקות את הראש אחרי הטראומה ואני נורא מפחדת שזה יכול לתפוס אותי פתאום באיזה מקום ולא מוכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת13/05/2015הי שיר
בהפלות המוקדמות לא היעו גושים זה היה דימום של ווסת אך דווקא בהריון היה גושים וקרישי דם ודימום רב.
את צריכה להיות חזקה יש קשר מנסיון בן גוף לנפש ומאוד חשוב מנסיון שלי שילווה אותך רופא עם סבלנות ותומך שיתן לך תקווה זה עזר לי מאוד.
וכן גם אני ניקיתי את הראש זה מאוד עוזר. גם אני מתכננת עוד הריון לקחתי פסק זמן של שנתיים מההריון הראשון וידעתי רק אחריי שאני יהיה חזקה כמו ברזל נפשית אני אתחיל בסבב נוסף .
אל תשברי והמשפט הראשון שהפרופ' שאצלו עשיתי את המעקב אמר לי לאחר ההפלות זיכרי השגת הריו היה כך שהייתה פעילות ריחמית שזה מאוד חשוב להמשך להשגת הריון מוצלח.
תהיי חזקה וזה יבוא ותאמיני לי אחריי לידה לא זוכרים את כל הכאב הפיזי והנפשי שהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימה
שיר13/05/2015תטדהה רבה לך על התמיכה מאוד חיזקת אותי! ואני מאחלת לך הצלחה מהירה בהריון הבא והכי חשוב שיצא בריא ושלם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת13/05/2015בהצלחה גם לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)