התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    לי
    14/05/2015

בוקר טוב, רקע קצר: אני בהריון מטיפולי ivf שבוע 24 פלוס 6 עם תפר צווארי, בשמירת הריון בבית. בעבר הפלה בשבוע 19 ירידת מים. מטופלת אצל רופא פרטי. כיוון שמאוד חרדתית עד כה עשיתי בדיקה כל שבוע גם בהמלצת הרופא לבדיקת אורך צוואר הרחם (35 ס״מ), כרגע לא יכולה לעמוד יותר בהוצאה של 900 ש״ח לכל בדיקה שאני הולכת אליו והוא גם הציע להיפגש עוד 3 שבועות. אני לא רגועה והצלחתי להשיג הפניה אחת לאולטרסאונד במרפאה לסיכון גבוה בקופ״ח. העיניין הוא שהרופא בקופ״ח אמר שצריך לבדוק אותי וגינלית אולטרסאונד ובדיקה ידנית, הרופא הפרטי מעדיף שלא יבדקו וגינלית בכלל ואני בגישה שלו ולכן לא הסכמתי להיבדק, העיניין הוא שאני לא יכולה לחזור אליו אחרי שסירבתי ולא יודעת איך לקבל הפניות נוספות לאולטרסאונד כי רוצה לבדוק כל שבוע בערך שהכל תקין. יש לכם הצעה בשבילי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת קטנה

לי
    14/05/2015

אני משבוע 13 עם התקשויות של הרחם, עוד משהו שמוסיף לחרדה, במוניטור נצפה פעילות ריחמית קלה, לא סדירה. לא מרגיש התקשויות של ממש ברחם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/05/2015

מתקבל הרושם שמדובר ב-״טיפול יתר״שהינו חורג לכל הדעות במיוחד שהשמצ התפר הצוארי היתה אמורה להקנות לך את הבטחון המירבי ללא צורך המעקב אינטנסיבי קשה שיצר תלות נפשית בביקורות החוזרת-המלצתי לכי לביקורת לפי הוראת הרופא שלך בעוד שלושה שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו