מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהליאת15/05/2015
ד"'ר / פרופ' שלום
יש לי מס' שאלות שמטרידות אותי אודה לך עם תענה לי מה אתה חושב
עובדת על הריון שני , הריון ראשון לאחר 4 הפלות בשבוע 5 לאחר דימום רב , הזרקתי קלקסן והריון 5 החזיק אך גם היה אותו דימום רב כמו בהפלות בשבוע 5 ולמרות הכל היה שק ודופק וילדתי בחודש 9 וכל ההריון היה דימום רב, כל כמה זמן שהלך והתחזק עם הזמן.
1.שאלתי ממה יכול לנבוע דימום רב בשבוע 5 גם לאחר הזרקת הקלקסן כלומר אותו דימום באותו שבוע גם בהפלות שהיו וגם בהריון שהסתיים בלידת תינוקת בחודש תשיעי.
אציין שבשבוע 21 התגלתה שליית פתח.
2. חוששת שזה יקרה שוב בשבוע 5 , האם יש מצב שהדימום בשבוע 5 קשור להשרשה לא טובה או לזריקת הקלקסן? האם יכול להיות שבשבוע 5 בעצם עקב השרשה לא טובה היתה שליית פתח או נמוכה?
לא ניתן להאמין שעם דימום כזה בשבוע 5 הריון החזיק עד חודש 9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/05/2015דימום בהריון יכול לנבוע ממיקום השרשת השלייה, משליית פתח (שלייה המכסה את צוואר הרחם), או בשלב מאוחר יותר מהפרדות שליה.
גם קלקסן עצמו יכול לגרום לדימום ועל כן יש ליטול את התכשיר רק באינדיקציה מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר
ליאת15/05/2015ד"ר שלום
בהתאם לשאלתי עם קלקסן יכול להיות גורם לדימום בשבוע 5 התשובה הייתה , קלקסן יכול לגרום לדימום אך יש לקחת באינדיקציה מתאימה למה הכוונה?
אני חייבת להזריק קלקסן 40 עוד לפני ביוץ כי רק כך ההריון מחזיק
האם במידה ויהיה הריון החודש צריך לקחת תמיכה של פרוגסטרון במידה ויהיה הריון ? גם בהריון הראשון נתנו לי קרינון עד שבוע 12 בגלל דימום רב
אציין שזה היה הריון טבעי ללא טיפול הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/05/2015בהחלט יש מקום להוסיף תמיכה בפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר
ליאת15/05/2015ד"ר מכטינגר שלום
האם בלקיחת פרוגסטרון יש להתבסס על הפרוטוקול של ההריון הראשון שזה היה קרינון או שצריך להמתין ולראות במידה ויש הריון לבדוק רמת פרוגסטרון ויש שוב דימום או שעדיף להקדים תרופה למכה על ההתחלה?
כנראה שכמו שציינת השלייה השתרשה נמוך מההתחלה וזה היה הגורם לדימום אך יש לי קרישיות יתר פקטור 5 ומיד לאחר ביוץ כאשר היה הריונות הרגשתי כמו השתוללות מאזור השחלות ואני חוששת שהתמקמות השלייה קשורה לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית-מה המייל שלך? צריכה לרשום
...15/05/2015לך משהו בפרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/05/2015ממליצה להתחיל ליטול תכשירים רק לאחר התייעצות עם הרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)