סיכויי הצלחה- ביציות פחות איכותיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכויי הצלחה- ביציות פחות איכותיות
    עינב
    16/05/2015

ד״ר שלום רב,
    אני בת 32, עם אנדומטריוזיס (עם ציסטות). בעבר היה נוזל בחצוצרה אחת שנכרתה בספטמבר האחרון. לאחר הכריתה נקלטתי להריון בהפריה הראשונה לאחר הניתוח אך לצערי ההריון נפל בסוף שבוע 9 (הדופק הפסיק) ועברתי גרידה.
    כבר באותו סבב נאמר לי מהרופא שלביציות היה מראה ״לא נורמאלי״ אבל כאמור נקלטתי לאחר החזרת 2 עוברים ביום שניים שהיו די טובים.
    בסבב הנוכחי העלו לי מינון כי יש לי תגובה חלשה בגלל האנדו׳ כנראה (הגעתי באמצע הסבב למינון של 525- שילוב של גונל ומנופור). נשאבו 16 ביציות (חלקן הגדול לא בשלות) ונוצרו 8 עוברים באיקסי. היום, בחלוף קצת פחות מ-48 שעות אחרי השאיבה הוחזרו 3 עוברים שהוגדרו יפהפיים- 4 תאים ללא שברים.
    יחד עם זאת, הרופא המליץ להחזיר 3 בגלל הרקע שלי וצוין גם כי בביציות היה ״מעט גרגור ונוזל ציטופלסמה לא אחיד״.
    מה המשמעות של הביציות המגורגרות והציטופלסמה במכלול הנתונים שציינתי? והאם סיכויי להריון בסבב הזה טובים בכל זאת?
    תודה,
    עינב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי הצלחה- ביציות פחות איכותיות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/05/2015

קשה לדעת מה בדיוק נכתב ולכן יש לברר במעבדה מה בדיוק ראו.
    גם שהביציות נראות כך , תמיד יש סיכויים, במיוחד שהיה הריון.
    צריך להמשיך ולראות מה קורה וגם לשנות פרוטוקולים מידי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו