טיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולים
    שואלת
    19/05/2015

שלום ד"ר
    התחלתי סבב ראשון של ivf בבדיקת אולטרסאונד ביום השני למחזור הרופא ציין בפני שהרירית שלי עדין עבה..
    יש לציין שהמחזור שלי מתחיל ממש חלש ולאחר מכן מתחזק והוא נמשך כמעט שבוע ..
    האם זה מעיד על קושי שיש רירית עברה בתחילת מחזור.. אני מאוד חוששת שזה יכול לשבש את התהליך..
    אשמח מאוד למענה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    19/05/2015

כדאי לחזור על האולטראסאונד יום או יומיים מאוחר יותר. אנו מחשיבים את היום הראשון של הווסת כיום הראשון של הדימום החזק. לפי השאלה שלך האם יש אפשרות שעשית את בדיקת האולטראסאונד בשלב ההכתמות/הדימום החלש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שואלת
    20/05/2015

כן עשיתי את הבדיקה בדיוק בשלב הזה שהיו הכתמות ולא דימום חזק הדימום החזק התחיל אתמול קיבלתי הנחייה מהרופא להתחיל היום מונופור 150 יחידות ולהגיע ביום א' לבדיקת אולטרסאונד ודם האם זה מוקדם מידי ?? האם זה יכול לשבש את הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    20/05/2015

אני מאמינה שהרופא שלך לקח בחשבון את כל הפרמטרים. אין סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שואלת
    21/05/2015

היי ד"ר
    קודם כל ממש תודה על המענה המהיר והמספק
    אכן יצרתי קשר עם המרפאה ונאמר לי שלפי בדיקות הדם שלי הכל בסדר ואני בתהליך הנכון.
    שאלה נוספת מהי הדרך הנכונה ביותר להזריק לבטן באיזו זווית?
    מכיון שכל אחות בקופת חולים אומרת לי משהו אחר.. ויש לציין שמידי פעם נשאר לי סימנים כחולים ויורד מעט דם..האם זה אמור להיות ככה או שאני לא מזריקה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    21/05/2015

חשוב להזריק כ-2 אצבעות מהטבור. אין זוית אופטימלית. העיקר שכל החומר יכנס לגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו