מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפוליםשואלת19/05/2015
שלום ד"ר
התחלתי סבב ראשון של ivf בבדיקת אולטרסאונד ביום השני למחזור הרופא ציין בפני שהרירית שלי עדין עבה..
יש לציין שהמחזור שלי מתחיל ממש חלש ולאחר מכן מתחזק והוא נמשך כמעט שבוע ..
האם זה מעיד על קושי שיש רירית עברה בתחילת מחזור.. אני מאוד חוששת שזה יכול לשבש את התהליך..
אשמח מאוד למענה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/05/2015כדאי לחזור על האולטראסאונד יום או יומיים מאוחר יותר. אנו מחשיבים את היום הראשון של הווסת כיום הראשון של הדימום החזק. לפי השאלה שלך האם יש אפשרות שעשית את בדיקת האולטראסאונד בשלב ההכתמות/הדימום החלש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שואלת20/05/2015כן עשיתי את הבדיקה בדיוק בשלב הזה שהיו הכתמות ולא דימום חזק הדימום החזק התחיל אתמול קיבלתי הנחייה מהרופא להתחיל היום מונופור 150 יחידות ולהגיע ביום א' לבדיקת אולטרסאונד ודם האם זה מוקדם מידי ?? האם זה יכול לשבש את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/05/2015אני מאמינה שהרופא שלך לקח בחשבון את כל הפרמטרים. אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שואלת21/05/2015היי ד"ר
קודם כל ממש תודה על המענה המהיר והמספק
אכן יצרתי קשר עם המרפאה ונאמר לי שלפי בדיקות הדם שלי הכל בסדר ואני בתהליך הנכון.
שאלה נוספת מהי הדרך הנכונה ביותר להזריק לבטן באיזו זווית?
מכיון שכל אחות בקופת חולים אומרת לי משהו אחר.. ויש לציין שמידי פעם נשאר לי סימנים כחולים ויורד מעט דם..האם זה אמור להיות ככה או שאני לא מזריקה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/05/2015חשוב להזריק כ-2 אצבעות מהטבור. אין זוית אופטימלית. העיקר שכל החומר יכנס לגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)