משך המתנה לביצוע pgd

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משך המתנה לביצוע pgd
    מורן
    19/05/2015

בן זוגי ואני שוקלים להתחיל תהליך ivf pgd בעקבות מחלה גנטית שלי. עד כמה שהבנתי, ה-pgd אינו מתבצע מייד לאחר ההפריה אלא העוברים שנוצרו אמורים להיכנס לתור לביצוע בדיקות גנטיות, תור שיכול להימשך מספר חודשים וגורר צורך בהקפאת העוברים. האם הבנתי נכון או שיש מצבים שבהם העוברים נבדקים מייד ללא המתנה? ואולי אפשר בכלל לבדוק את הביציות עצמן ולא את העובר וזה יכול לשפר את סיכויי ההצלחה של כל התהליך?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך המתנה לביצוע pgd

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך המתנה לביצוע pgd - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/05/2015

את הביציות אי אפשר לבדוק והתור ל PGD הוא לא ארוך, ולא מקפיאים עוברים אלא מיד לאחר הבדיקה מחזירים אותם טריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מורן
    20/05/2015

אשמח להבהרה. למעשה העוברים נבדקים זמן קצר לאחר ההפרייה, ללא צורך בהקפאה. מדובר בהמתנה של כמה שבועות, או כמה חודשים? האם יש קריטריונים למשך ההמתנה בתור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/05/2015

תתקשרי לתל השומר לתור.
    בודקים עוברים ביום 3 ומחזירים, יום למחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול עם p.g.d

דורון
    27/05/2015

אני ואשתי בלי להבאיל אותך ויתרנו על הטיפול p.g.d בזמן הפרייה לאחר כשל של 4 מחזרי טיפול אשתי נקלטה אחרי שהחזרו 4 עוברים שתיים נקלטו עברנו מי שפיר נודע שאחד חולה וירדמנו אותו השניה היום בת 4 נשאית של הגן הכל בסדר איתה בריאה לחלוטין וגדלה וחחמה מאוד בהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול עם p.g.d - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/05/2015

למה זה צריך להבהיל אותי?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו