מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריריתרלי20/05/2015
שלום,
כמה זמן לוקח להכין את רירית הרחם מרגע קבלת הוסת?
יכול להיות יותר משבועיים?
והאם ניתן לבצע החזרת מוקפאים ברירית 6.0 תלת שכבתית או שהסיכוי להשרשה בעובי כזה קלוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/05/2015שבועיים הכנה מספיקים בדרך כלל. רירית 6 ממ היא הרירית המינימלית המומלצת להחזרת עוברים ובהחלט ניתן להחזיר עוברים במקרה כזה אם הרירית תלת שכבתית (וכמובן להשיג הריון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רלי20/05/2015תודה ד"ר מכטינגר
בפעם הקודמת לא נעשתה לי החזרה עם רירית עבה יותר - 6.5
ומה המשמעות של הרירית התלת שכבתית האם זה משנה משהו אם העובי 6 והרירית לא תלת שכבתית?
אשמח להבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2015בהחלט קיימת אפשרות של הכנת רירית בפרק זמן של שבועיים ואף יותר ,אם קיימים נתונים שבעבר הרירית עברה את הרף הנתון ,יש לשקול ביטול הטיפול והכנה מחודשת,המאפיין של רירית תלת שכבתית לפני נטילת תכשירי הפרוגסטרון מרמש על מבנה מורפולוגי תקין של הרירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הבהרה אחרונה
רלי20/05/2015אם המבנה המורפולוגי תקין
ואני משתמשת כבר 13 יום במדבקות אוורל (מחליפה כל יוומיים)
יש עוד סיכוי לשינוי?
היום יום 13 רירית 6.0 תלת שכבתית
אפשר להחזיר במצב זה ? לחכות?
או לבטל?
מה המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה הבהרה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2015כאמור אם הרירית שלך בעבר עברה את הרף הזה של העובי,הרי שהייתי שוקל להפסיק את הטיפול בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
רלי21/05/2015הרירית עברה את הרף אבל לא בטיפול להחזרת עוברים מוקפאים
אני נתקלת בבעיית הרירית רק בטיפול של החזרת מוקפאים
(סבב שני)
הראשון לא צלח הרירית הייתה 6.5 וצנחה ל5.5 והופסק.
יש לציין שהרופאה אמרה לי ךהמשיך עם האבורל,
ולהוסיף 2 כדורי אסטרופם עד יום שני ,
האם לדעתך יש סיכוי שהרירית תעלה או שאבוד?
תודה פרופ אשכנזי מקרב לב על תשובותיך המפורטות ועבודת הקודש שאתה עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2015בכל מקרה הייתי נותן סיכוי נוסף לשיפור עד ליום שני הקרוב,ואז אם לא יחול שינוי הייתי מפסיק את הטיפול,אגב ניתן להחזיר עוברים גם במחזור טבעי ,במיוחד לאור העובדה שבמחזורים טבעיים היתה לך רירית שעברה את הסף הנתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון לפרופסור אשכנזי
ג'וזי25/05/2015בדקתי היום את הרירית
7.2 לדברי הטכנאית רירית יפה -תלת שכבתית
עדיין אין לי תוצאות בדיקות דם
לדעתך תתבצע החזרה?
יש לציין שהמוקפאים שלי הם יקרים שכן הם מתרומת זרע של תורם שאין מנות ממנו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/05/2015בנתונים הקיימים כנראה שתבוצע החזרה-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)