הפרדות או מי שפיר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרדות או מי שפיר
    שי
    21/05/2015

צהריים טובים, בשמירת הריון לאחר תפר צווארי אחרי שבהריון קודם ירידת מים מוקדמת. מחר שבוע 26, בימים האחרונים מרגישה רטיבות בתחתונית, זה שקוף לגמריי וללא ריח, האם זה יכול להיות הפרשות או מחייב שזה טפטוף מי שפיר. התור לרופא רק ביום שלישי. האם ניתן להיעזר בפדים שמוכרים בסופר פארם לזיהוי מי שפיר? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדות או מי שפיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות או מי שפיר - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    21/05/2015

לא מומלץ. עלייך ליצור קשר בהקדם עם המרפאה שעוקבת אחרייך ולא להמתין עד יום שלישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

שי
    21/05/2015

בעקבות ההריון הקודם שהסתיים בירידת מים שבוע 19, והתפר הצווארי עכשיו, הרופא שלי (רופא פרטי) תמיד הנחה אותי לא לבצע בדיקות פולשניות, כעת הוא בחול עד יום שלישי אז אהיה חייבת לפנות למוקד/ מיון מה אני אמורה לעשות? לתת לבדוק אותי וגינלית? יש דרך אחרת? אני ממש אובדת עצות ובלחץ, ייתכן ואני אבדק שלא לצורך וזה יעשה יותר נזק?
    תודה וסליחה על אורך ההודעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שי-מה המייל שלך? יש לנו מקרה

..
    21/05/2015

דומה ורציתי לשאול משהו אם אפשר כמובן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שי-מה המייל שלך? יש לנו מקרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2015

בנסיבות המקרה עלייך לפנות בכל מקרה למיון ,וחזקה על הרופאים שם שידעו כיצד לנהוג במקרה שלך ולבצע את הבדיקות הנדרשות לשלילת ירידת מיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו