היי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היי
    חסויה
    21/05/2015

לדלקת בנתרתיק שותים אנטיביוטיקה?!או תרופה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אה וחשוב לי לציין שהלכתי לטרם אתמול

חסויה
    22/05/2015

והוא נתן לי זינת משו כזה ומשכך כאבים אבל אני לא יודעת אם לקחת או לא אני מפחדת מכיוון שהוא לא רופא נשים אבל הסברתי את הבעיה שכואב לי בנרתיק ויש לי הפרשות כמו קוטז וכמו שאמרתם לי שזה נחראה כמו דלקת..ואני לא יודעת מה לעשות היום שישי ועד יום שני אין רופא לא כלופ בגלל שבת והחג ואני גם דתיה..מה אעשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהההה עזרו ליי

חסויה
    22/05/2015

הלכתי לרופא נשים עכשיו בעיר אחרת הוא בקושי בדק אותי לא ראה את הפטריה או הדלקת וכשאמרתי לו שוב הוא אמר לי קחי flucanol עכשיו כבר מכאב יוצא לי טיפה דם לא צריך לשלב את זה עם הזינת שנתנו לי בטרם אתמול תעזרו לי בבקשה אין לי למי לפנוץ חוץ ממכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהההה עזרו ליי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2015

הפרשה גבינתית כפי שתארת מאפיינת דלקת פטרייתית ,לכן הטיפול עם התכשיר האנטי פטרייתי נראה לי כטיפול הראוי ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו