מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאשירן ארי21/05/2015
ביום שישי האחרון בוצעה החזרה (לאחר שאיבה). ביום ראשון הזרקתי חצי אוביטרל.
היום (יום חמישי) כשבוע אחרי ביצעתי בדיקת ביטא שיצאה 12. האם זה בגלל האוביטרל? האם בכלל יש סיכוי להיריון? כי לפי מה שנראה לי אם היה הריון בשלב זה הביטא הייתה אמורה להיות גדולה יותר משמעותית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
שירן ארי22/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015מתקבל הרושם שהביטה החיובי הינו על חשבון זריקת האוביטרל ,היות והבדיקה נעשתה מוקדם מהמצופה לבדיקה חיובית בעקבות הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/05/2015הבטא משקפת את שאריות האוביטרל ונלקחה מוקדם מדי על מנת לבדוק על הריון. בדיקת הריון יש לבצע שבועיים לאחר החזרת העוברים ולא שבוע, כדי לקבל תשובה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירן ארי22/05/2015תודה
האם יש עדיין סיכוי שבדיקת דם שבוע אחרי מראה שלילי ושבועיים אחרי תראה חיובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא מהיום
שירן ארי26/05/2015היום בטא 151 (יום שישי שעבר הייתה ההחזרה)
האם אפשר לשמוח או שזה גבוה/נמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
עדי26/05/2015ביטא 151 שבועיים לאחר החזרה.
עד מתי צריך לעשות בדיקה של ביטא כדי לוודא הכפלה?
מתי ניתן לראות שק הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/05/2015התוצאה בהחלט משמחת ומעידה על הריון. יש לחזור על בדיקת בטא אחרי יומיים. שק הריון ניתן לראות בערכי בטא מעל 1000, כ-3 שבועות לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירן ארי27/05/2015תודה
רציתי לשאול שאלה נוספת
בבדיקה הביתית בבוקר יצא שלילי.... האם ישסיבה לדאוג מבטא כזו ובדיקה ביתית שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2015חזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
סיגל26/05/2015קודם כל בשעה טובה בעה שיהיה הריון תקין וקליל ;)
אני כותבת לך כי הייתה לי החזרה יום לפנייך של שני עוברים והבטא שהייתה לי אתמול היא 73. שזה חצי משלך., מה שאומר שיש לך כנראה תאומים !
תרשמי לי מעניין בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
שירן ארי26/05/2015מזל טוב סיגל!!!!
מקווה שיהיה לך הריון קל ובשורות מעולות!!!
הרופא שלי אמר שכנראה רק אחד אבל אעדכן (לא אתנגד ל 2 ;-)
פחות טיפולים נוספים ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
ליאת26/05/2015בשעה טובה!!!
זה לא מובן מאליו מה שמרבית הפונות בפורום עוברות מנסיון שוכחים אחריי לידה הכל
המשך הריון קל ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל ועדי בהצלחה שאלה לגבי
ויקי26/05/2015החזרה - האם זה היה החזרת עוברים טריים או מוקפאים?
חוששת מהנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי הוחזרו 2 טריים
סיגל26/05/2015אבל זה ממש התחלה נקווה שיעבור בשלום
אני שמעתי על כאלו שנקלטו גם מקפואים
בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהניסיון שלי
DINA27/05/2015אני עכשיו בשבוע 10 לאחר החזרת 2 טריים (נקלט עובר אחד).
בהיריון הקודם הוחזרו 2 קפואים ונקלט אחד..
כך שיש תקווה בכל מצב (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות. לפני שבועיים וחצי הוחזרו
vika27/05/2015טריים שלא הצליח.
ויש לי מוקפאים ורציתי לדעת מה הסיכויים מול הטריים. כי לפי מה שהבנתי יותר "קל" להקלט מעוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)