הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון
    ליאת
    25/05/2015

ד"ר שלום

המקרה שלי הוא כזה בפעם הראשונה בנסיון להרות נקלטתי פעם ראשונה ובטא שנייה הייתה הייתה בירידה לאחר מכן זה קרה עוד 3 הריונות

בבירור מקיף התגלה פקטור 5 ליידן והרופא המטפל חשב שבמקרה שלי עקב הריונות שלא מחזיקים באופן קיצוני כבר בזמן השרשה צריך לתת קלקסן 40 שבוע לפני ביוץ

ואכן הריון 5 הסתיים טוב עם קלקסן 40 שבוע לפני ביוץ.

מנסה שוב להרות והלכתי לפי הריון קודם הזרקתי 4 ימים לפני ביוץ ותאריך וסת אחרון 24.4 בבדיקה ביתית שעשיתי אתמול תשובה שלילית אך הוסת לא מגיע ובדרך כלל וסת כל 30 יום אך החודש נראה לי שביוץ היה קצת מאוחר.

האם יש טעם להמשיך להזריק כמו בפעם בהריון קודם עד קבלת הוסת או להמשיך עוד פעם אחת להזריק עד שתהיה תשובה של בדיקת דם לראות עם יש בכלל בטא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תגובה

ליאת
    25/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי לעשות בטא מחר בבוקר..למה הדילמה

אתי
    25/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/05/2015

במצב העניינים שציינת ולאור התשובה השלילית הייתי מפסיק את זריקות הקליקסן עד לנסיון הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו