שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירי
    25/05/2015

שלום למומחים, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון משהו כמו 6 חודשים, אני כעת 3 ימים לפני הוסת הצפויה. זיהיתי ביוץ בעזרת מקלוני ביוץ ביום ה-22 למחזור ב13/4. ביומיים האחרונים עשיתי בדיקת ביוץ כי שמעתי שלפעמים זה אינדיקציה להריון. בדיקת ביוץ יוצאת כבר יומיים חיובי מובהק, ואילו בדיקת הריון ביתית שלילית. מדוע אם כן בדיקת הביוץ חיובית, הרי עברו כבר 11 יום מאז הביוץ... לא נראה לי שאני מבייצת שוב ( אני יודעת לזהות ביוץ גם לפי ההפרשות). אשמח אם תוכלו לענות לי מדוע הבידקת ביוץ יוצאת ככה, אני כאמור 3 ימים לפני הוסת שמקווה שלא תגיע. תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    25/05/2015

במקרה שלך הייתי ממליצה לבצע בדיקת דם ולא בדיקות שתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

גאיה
    25/05/2015

קודם כל תודה ד"ר,

פשוט עד שאשיג הפניה לבדיקת בטא ואקבע תור לבדיקת דם יקח עוד יומיים שלושה לפחות.
    השאלה היא אם הבדיקת ביוץ מראה חיובי יומיים ברץף 3 ימים לפני הוסת אם יש סיכוי שזה הריון (למרות שבדיקת הריון שלילית)
    ובכלל, כיצד ייתכן שזה חיובי אם אני לא מבייצת?

שוב תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה

גאיה
    26/05/2015

יומיים לפני הוסת, בדיקת הריון שלילית
    בדיקת ביוץ חיובית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    26/05/2015

להורמון הביוץ LH שנבדק בבדיקת הביוץ ולהורמון ההריון HCG יש מבנה ביולוגי משותף ועל כן ייתכן כי הבדיקה תהיה חיובית כאשר מדובר בהריון ולא בביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! פורום מספר 1!!!

מירי
    26/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו