מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ivf גיל 44 בקירוב אחרי כשלונותמשה26/05/2015
אני ואישתי מנסים כבר מעל שנתיים וחצי טיפולי ivf שכשלו ,לפני שנתיים וחצי בגיל 41וחצי נקלטה ,בשבוע 10 היתה הפלה.יש בכלל טעם להמשיך בטיפולים בגיל 44 בקירוב ,ואולי עדיף לחשוב על תרומת ביצית?
תודה רבה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf גיל 44 בקירוב אחרי כשלונות - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2015לעבור לתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בגיל 44
אור26/05/2015גם את חברה שלי שלחו לתרומת ביצית כבר בגיל 41 אחרי הפלה בשבוע 10 והיא לא וויתרה כל עוד היו לה ביציות ועוברים והנה לפני חודשיים היא ילדה בן מביצית שלה והחודש תחגוג 44 והיא כבר אמא.
גם אני בת 43 שנתיים בטיפולים ושלוש הפלות מייצרת עד 10 ביציות בחודש תמיד יש החזרות הצבתי לעצמי עד גיל 44 ואם לא ילך אלך לתרומה .אבל כל עוד יש לי עוברים יש לי סיכוי...
ברור שהרופאים יציעו לכם תרומת ביצית שהרי שם נמצא הכסף האמיתי אני עשיתי בדיקה וקראתי בדיוק מי הרופאים שמציעים ומסתבר שהם אלה הרופאים שעוסקים בתרומות ביצית. אני לא מקניטה ומכבדת מאוד את הרופאים שעוסקים בפריון ובפרט את הרופאים שנותנים מעצמם למעננו בפורום זה אבל מרתיח אותי שללא נתונים של האשה ומבלי לדעת את ההיסטוריה והבדיקות שלה שומעים 40 וישר חורצים את גורלה לתרומות ביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון בגיל 44 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2015הזכות להורות הינה ערך בסיסי,וההגינות הרפואית מחייבת להצביע מתי רצוי לעבור לטיפול אלטרנטיבי,והתשובה לכך מתנית במספר גורמים בין היתר מצה הרזרבה השחלתית,גיל האישה,ומספר הנסיונות הכושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בגיל 44 - תגובה
פרופ` דוד בידר27/05/2015את שאלת ואז עניתי כי בקשת תשובה .
נתתי לך תשובה כנה ביותר לאור סיפור העבר שלך ואני עדיין חושב שאת מבזבזת זמן.
במקום להיות אם כבר לפני שנה העניין ידחה לעוד שנה פלוס...
ואת לא צריכה לכתוב שזה נאמר ממניע כספי.
להיפך, לרופאים כדאי לעשות טיפולים עד גיל 45 ואחר כל תרומה והרוח שלהם גדול יותר.
אני נתתי לך עצה שתחסוך לך זמן וכסף ...
לצערי את תגיע לטיפול שהצעתי לאחר עוד ניסיונות סרק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישר כוח פרופ'
אני27/05/2015ההערות שקבלתם לא מהאדון ששאל בשאלה הראשונה.
זאת אישה אחרת שהמליצה להם לא לשמוע לדעתכם.
יכול להיות שכן היא ראתה הריונות בגיל 40 אצל חברה ..
אבל לא שמת לב גולשת יקרה שהזוג השואל כבר רחוק מגיל 44.עם כל הצער הגיע הזמן שלהם לחפש דרכים אחרות .
אני בת 30 עם 4 הפלות ושלוש שנים בטיפולים ואם יבוא רופא ויגיד לי שתרומה עכשיו היא הפתרון היחיד אלך עם הגזרה ..למה אני צריכה לסבול עוד אם ידוע שאין תוצאה בסוף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת27/05/2015שלום לך
את רק בת 30 אל תתייאשי , אני בגיל 36 הייתי עם מס' הפלות ללא ילדים ואיך שגילו את הסיבה לאחר תקופה לא קצרה היה לזה פתרון ונכנסתי להריון 3 שבועות מרגע גילוי הבעייה וההריון היה תקין לחלוטין.
מנסיון יש קשר בן גוף לנפש ויש קשר מי הרופא המטפל ועד כמה הוא תומך ואנושי
מאוד חשוב להתחבר לרופא המטפל לדעתי זה הכי חשוב אבל גם כמו שפרופ' בידר מיין שהגיל קובע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנונו
אור27/05/2015על מה את כותבת יישר כוח?
אני לא שוללת תרומת ביצית וכתבתי זאת בתשובתי אך מרתיח אותי שרופא שלא ראה את הבדיקות והנתונים שלי קובע כי הפתרון היחיד תרומת ביצית אני הגעתי לטיפולים בגלל בעיית זרע נכון שהגיל התווסף לסיפור אבל עובדה שהייתי בהריון.
אני מכירה בנות שילדו גם בגיל 44 גם עלמה זק ילדה לפני מספר חודשיים בגיל 44. נכון שהסיכויים פחותים אבל זה לא כמו שהפרופ' טוען שכל מי שהגיעה לגיל 40 לפנות לתרומות ביצית. ועוד משהו תבדקי מי הבעלים ומקימי בנק הביציות בקייב ותביני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)