אין לי תחושות של כאבי בטן כפי שרוב הנשים מרגישות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אין לי תחושות של כאבי בטן כפי שרוב הנשים מרגישות
    ד``ר אליעזר גירש
    27/05/2015

אני נמצאת ביום העשירי אחרי החזרת עוברים (מתרומת ביציות) 2 עוברים יפים ...אמורה לבצע בדיקת דם להיריון ביום שישי אני מטופלת בכל אמצעי התמיכה שניתן לי פרוגינובה אנדומטרין דבקות אוורל וזריקת פרוגסטרון ועוד... מה שמדאיג אותי שאינני מרגישה שום דבר אין לי תחושות של כאבי בטן כפי שרוב הנשים מרגישות ודימום השרשה לא היה לי אין לי שום דבר השאלה האם אמורים להרגיש משהו? האם בגלל שזה תרומת ביציות שלא היה לי שאיבה בגלל זה לא מרגישה כאבי בטן?? האם חייב להיות דימום השרשה? כולי עצבים ולחוצה כי אין לי את על הסימנים ....אנא ענו לי למרות שנותר יומיים לבדיקת דם אבל אשמח לשמוע מרופא תשובה ומנשים שעברו החזרת עוברים וגם לא הרגישו כלום ונכנסו להיריון ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/05/2015

אל לך לדאוג ,במרבית המקרים אין דמם השרשה,או כאבים,ולא בהכרח התהליך מלווה בתחושות כלשהן,לכן המשיכי בטיפול המתוכנן ללא כל דאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו