מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביצית - האם יותר לקבל הורמוניםפרופ` דוד בידר28/05/2015
דחוף!!!
לפני תרומת ביצית, ביצעתי US - נמצא שרירן בקיר השמאלי 18.6*16 ממ
ביום ה 4 למחזור- רירית 3.2 מ"מ, סדירה ללא נוזל. מבנה רחם תקין.
נצפו מס' זקיקים קטנים בשחלה שמאל,בימין אין. יש לציין שהמחזור בדר"כ סדיר למעט פעם אחת שהופיעה מחזור אחרי 5 ימים נקיים.(כלומר מחזור אחרי מחזור). ומאז הכל בסדר ברוך השם.
השאלה- 1. מה הסיכוי שלי לעבור תרומת ביצית עכשיו והאם זה מומלץ?
2. האם מותר לי לקבל הורמונים?
3. האם הסיכוי להשרשה ולהריון מלא טובים?
4. האם ניתן בכלל לשאת הריון עם שרירן כזה?
מאוד חוששת, מה עושים?
תודה.
האם יש כאן נשים שהצליחו להרות עם שרירן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015השרירן הוא קטן ואם מיקומו הוא בקיר הרחם,ואינו בולט לחלל הסיכוי שיפריעה להשתרשות קטן,כל יום נשים גם עם שרירנים גדולים יתר נכנסים להיריון,כך שסיכוייך להרות עם תרומת ביציות הם די טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
חסוי28/05/2015תודה רבה על התשובה המהירה והמעודדת. רק עוד מס' שאלות:
האם מותר לי לקחת הורמונים והאם הם לא יגרמו לשרירן לגדול?
האם שרירן לא גורם להפלה חו"ח?
לא צריך לבצע היסטרוסקופיה?
בבדיקת אגן קטן לפני חודשיים - לא נמצא שרירן, איך אתה מסביר זאת?
האם הוא יכול להיעלם לבד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015שרירן עלול לגדול בעקבות חשיפה להורמונים ,בד״כ הוא לא נעלם,השיקול לביצוע הסטרוסקופיה נתון בידי הרופא המטפל לפי מיקום המיומה,שרירן סובמוקוזי,הממוקם מתחת לרירית עלול לסכן את ההיריון בהפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
חסוי28/05/2015אם אפשר עוד שאלה בנושא זה שמטרידה אותי- אם לא אקח הורמונים כלל -שלטענתך יכולים להגדיל את השרירן - ואנסה תרומת ביצית על בסיס מחזור טבעי,
1. האם ההריון כשלעצמו לא יגדיל את השרירן?
2. האם זה אפשרי ללא הורמונים כלל וללא תמיכה של פרוגסטרון?
אינני מבינה בזה הרבה אך האם הגופיף הצהוב אמור לספק את כל התמיכה הנחוצה במחזור טבעי? ובמקרה של שרירן עדיף ללא פרוגסטרון? האם הסיכוי שההריון ימשיך טוב?
מה אתה מציע לי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015בהליך תרומת הביציות המצריך סינכרון אופטימלי(במחזור טרי) אל מול התורמת והתרומה המתקבלת ,יש להעדיף טיפול הורמונלי תחליפי,ולקחת את הסיכוי הסביר שהמיומה עלולה לגדול בעקבות החשיפה להורמונים וההיריון-כאמור על הרופא לקחת סיכון מחושב על מנת לשפר את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי29/05/2015ובמקרה של עוברים מוקפאים ועל בסיס מחזור טבעי, האם אני עדיין חייבת בתמיכת פרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)