נרות פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נרות פרוגסטרון
    לי
    28/05/2015

שלום, אני בהריון מטיפול IVF, הריון בסיכון שבוע 26, עם תפר צווארי, קיצור צוואר מ35 ל 13, מאושפזת טריה בשמירת הריון. עד כה מטופלת אצל רופא פרטי שנתן לי לקחת 3 פעמים ביום פרוגסטרון (200). כשהגעתי לאישפוז אמרו לי שיתנו לי פעם ביום פרוגסטרון 200. כשציינתי שאני לוקחת 3 פעמים ביום הם הופתעו ואמרו שאין דבר כזה. אציין שבעקבות הפלה קודמת בשבוע 19 הרופא שלי החליט לא לשנות את הטיפול בפרוגסטרון עד שבוע 35. דבר נוסף מישהי אמרה לי פה בבית חולים שיותר מידי פרוגסטרון יכול לפגוע בדגדגן של העוברית וזה לא טוב. אשמח להסבר מכם. האם להוריד את המינון? האם יכול להיגרם נזק לעוברית שלי מעודף פרוגסטרון?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרות פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרות פרוגסטרון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/05/2015

בנטילת הפרוגסטרון בנרות לא נגרם שום נזק,היות והוא דומה לפרוגסטרון המופרש ע״י השיליה,תסמונת וקטרל הגרמה בעקבות תכשירי פרוגסטרון המדמים אנדרוגנים-הורמונים זכריים,המינון המוצע על ידי הרופא שלך אכן גבוה יחסית לשלב כזה של היריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. רק צריכה חידוד להבנה

לי
    28/05/2015

אז רק כדי שאבין, לא יכול לקרות לעוברית תסמונת וקטרל בעקבות טבליות אוטרוגסטן? אני אוריד את המינון מהיום. תודה וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. רק צריכה חידוד להבנה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/05/2015

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו