הריון שבוע 8+2 תופעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון שבוע 8+2 תופעות
    פיל
    30/05/2015

בשבוע 6 הייתה לי המטומה ונצפה דופק ולאט לאט התפוררה ממהגוף, בשבוע 7 ו 6 ימים נצפה עובר בערך בגודל 12 ממ נאמר לי שזה תקין, האם זה נכון?.. בנוסף בבדיקות שעשו לי חסר מלחים ועוד דברים..כנראה בגלל ההקאות.. חשוב להגיד שאני מקיאה כל יום אבל לפעמיםמזה רק מיים ולא אוכל.. זה תלוי בריח שאני מריחה.. יש ימים טובים יותר וימים פחות.. האם זה פוגע בעובר?? זה הגיוני גם שהוא נראה בתמונה כמו תינוק פצפון עם ראש ענק וזנב??. אני בת 28 וזה הריון ראשון.. ברקע היה הידרוספלנטיס ונגע אנדו קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שבוע 8+2 תופעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שבוע 8+2 תופעות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/05/2015

כל הנתונים שלך תקינים,באשר להקאות חשוב בהחלט מאזן הנוזלים והעדר אצטון בשתן המעיד על פירוק שומנים כמקור לאנרגיה ,מצב העלול להזיק לעובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מפסיקה להקיא- מה לעשות?

פיל
    31/05/2015

אני שותה גם ויטמינים סידן פרטנל חומצה פולית אבל אני עדיין מקיאה כל יום ולפעמים פעמיים ביום, מה לעשות כדי שלא יווצר נזק? ולמה בעצם הגוף מקיא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מפסיקה להקיא- מה לעשות? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/06/2015

בצעי בדיקת שתן לגילוי אצטון בשתן ואם כן יש לשקול מתן נוזלים דרך הוריד,בכל מקרה היוועצי ברופא המטפל שלך בהקשר לנטילת תכשיר אנטיהמטי למניעת הקאות,במידה והתופעה הביאה אותך למצב קטואצידוטי(נוכחות אצטון בשתן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו