FSH מאוד גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH מאוד גבוה
    אלי
    31/05/2015

שלום,
    רציתי לדעת אם זריקות דקפפטיל משפיעות על רמות FSH.
    נתקלתי עכשיו בבדיקות הורמונליות שעשיתי לפני מספר חודשים. הבדיקה התבצעה ביום החמישי לוסת, כשבועיים בערך לאחר בדיקת פיפל ושלושה זריקות של דקא (שהתחלתי ביום השני לוסת). תוצאת הFSH היתה 31 שזה גבוה ביותר ואפילו לא הגיוני.
    באופו כללי, עשיתי 12 טיפולי IVF, עם הריון אחד שהופסק ושני הריונות כימיים (אחד לאחרונה). אני מקבלת רמות גבוהות של הורמונים ותמיד שואבים בממוצע 7 ביציות. תמיד יש הפריות והחזרות.
    מאוד חשוב לי לדעת עד כמה הגיוני רמת הFSH שלי ואם היא מושפעת מהזריקות שקיבלתי קודם לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH מאוד גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שובאת שאלתי

אלי
    01/06/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH מאוד גבוה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/06/2015

רמת ה-FSH הגבוה נבעה מזריקת הדקפפפטיל שהזרקת שלושה ימים קודם לבדיקה.
    זריקת הדקפפטיל מעוררת כתגובה ראשונית הליך הקרוי -flare up הגורם תתגובה של ההיפוזה המביאה להפרשה מוגברת של הורמון ה-FSH וה-LH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו